Cannabis in Nederland

Doja heeft een Club geopend in Barcelona en zal in 2024 een Coffeeshop openen in Amsterdam

Gepubliceerd

on

Het beroemde Californische cannabismerk zet beide voeten in Europa. Doja, ook bekend als Doja Pak, opende vorige week een Cannabis Social Club in Barcelona en kondigde op Instagram aan in 2024 een coffeeshop te openen in Amsterdam.

PUBLICITE

“Ik kan naar een foto van mezelf kijken en me goed voelen omdat ik weet dat ik trouw ben gebleven aan mijn principes. Dat klinkt misschien wat luchtig, maar zo voelt het niet om te worstelen. Het is soms zeker niet makkelijk en zelfs als je het goed doet, zullen sommige mensen schijt aan je naam hebben, maar dat maakt niet uit omdat ik weet hoe het echt is en dat is wat belangrijk voor me is. Deze shit komt eraan, geloof me, en als je dat goed vindt, bedankt dat je deel uitmaakt van het proces, want ik ben nog maar net begonnen. Maak aantekeningen, want de komende vijf jaar van Doja zullen een ware documentaire in wording zijn. In 2024 opent de Doja coffeeshop in Amsterdam.”

Doja maakte naam in de Californische medische markt tijdens het Proposition 215 tijdperk en is een belangrijke retailspeler geworden in de staat sinds de recreatieve cannabisverkoop legaal werd in 2016.

Velen beschouwen Doja’s producten als de gouden standaard in cannabis voor de detailhandel. Ryan Bartholemew, een veteraan in de cannabisindustrie sinds 1999 en te zien op de vorige Instagram, runt het merk al ongeveer acht jaar.

Je kent Doja misschien van de RS11 soort (Rainbow Sherbert #11) of de Zoap kruising.

Click to comment

Trending

Mobiele versie afsluiten