Connect with us

B2B evenement: Word lid van de Confluence Club op 1 februari in Parijs!

Gepubliceerd

on

Confluence 18 Club

De volgende Club Confluence, die cannabis/hennep/CBD-professionals samenbrengt, vindt plaats in Parijs op donderdag 1 februari vanaf 19.00 uur.

PUBLICITE

Het evenement, mede georganiseerd door Newsweed, is alleen voor geregistreerde leden. Je kunt je registreren via de volgende link.

Club Confluence: een samenkomst van spelers

Club Confluence maakt het gemakkelijker om nieuwe mensen te ontmoeten die werkzaam zijn in de cannabis- en hennepsector in Frankrijk. Dit informele trefpunt creëert betekenisvolle banden en professionele partnerschappen die verder reiken dan deze evenementen.

Sinds 2020 is er een gemeenschap en een ontmoetingsplaats ontstaan die werken aan de voorspoedige ontwikkeling van een professioneel cannabisnetwerk in Frankrijk. Het evenement is voorbehouden aan geregistreerde leden en het aantal deelnemers is beperkt. Club Confluence wil ervoor zorgen dat de missie en waarden van de Club in lijn zijn met iedereen die deelneemt aan de evenementen.

Inschrijven is gratis en kan rechtstreeks op de website van Club Confluence. De plaats en tijd van het evenement worden rechtstreeks naar de geregistreerde deelnemers gestuurd.

PUBLICITE

Je kunt de activiteiten van Club Confluence volgen door lid te worden van de gelijknamige LinkedIn-groep.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed