Connect with us

Bericht voor verzamelaars: 30% korting op de gehele Silent Seeds-website

Gepubliceerd

on

Volg ons op Facebook

Bekend om zijn uitgebreide collectie cannabiszaden, waaronder legendarische soorten als Mobidick, Critical, OG Kush of Amnesia, en moderne lekkernijen als Cookielato, Zkittlez en Lemon Sorbet, Silent Seeds geeft 30% korting op zijn gehele site van 14 tot 24 december.

PUBLICITE

Legendarische samenwerkingen

Silent Seeds heeft niet alleen haar aanwezigheid verstevigd door een strenge selectie van historische soorten, maar heeft dit jaar ook een sprong gemaakt met een aantal strategische samenwerkingen. In het bijzonder heeft het merk samengewerkt met de legendarische Franse rapper Booba om de exclusieve cannabissoort B-45 te creëren, een soort die creativiteit en authenticiteit belichaamt, met alle kracht van de rapper in zijn trichomen.

Daarnaast heeft Silent Seeds de krachten gebundeld met de iconische Amerikaanse kweker Sherbinski, bekend om zijn uitzonderlijke genetica. Deze samenwerking heeft geresulteerd in de ontwikkeling van gefeminiseerde, autoflowering verzamelwietzaden gebaseerd op Sherbinski’s originele, wereldberoemde soorten.

Een gevarieerd aanbod van variëteiten

Silent Seeds heeft een gevarieerd portfolio van soorten om te voldoen aan de behoeften van een steeds groeiend aantal verzamelaars. Van klassiekers als OG Kush, met zijn krachtige, euforische effecten, tot exotische, verleidelijke soorten als Cookielato en Zkittlez, elk zaadje dat Silent Seeds aanbiedt is een zorgvuldig geselecteerd meesterwerk. Of je nu een kenner bent die op zoek is naar zeldzame en exclusieve soorten of een beginner die op zoek is naar betrouwbare, beginnersvriendelijke opties, Silent Seeds heeft voor ieder wat wils.

PUBLICITE

-30% korting op Silent Seeds

Om trouwe klanten te bedanken en nieuwe liefhebbers te verwelkomen, geeft Silent Seeds van 14 tot 24 december 30% korting op de hele website. Deze ongekende aanbieding stelt nieuwsgierigen in staat om het enorme aanbod aan eersteklas verzamelwietzaden te ontdekken en te ervaren tegen een meer betaalbare prijs.

De korting is niet alleen een kans om geld te besparen, maar ook om te beginnen aan een ontdekkings- en kweekreis. Of je nu je eigen collectie wilt beginnen of je huidige collectie wilt uitbreiden, deze exclusieve aanbieding van Silent Seeds maakt het makkelijker dan ooit om de wereld van cannabisgenetica te verkennen.

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed