Connect with us

Expo Cannabis Montréal 2023: een blik op de toekomst van de cannabisindustrie

Gepubliceerd

on

Cannabis Expo Montreal

Professionals uit de cannabisindustrie kunnen genieten van een kennis- en informatierijke ervaring tijdens Expo Cannabis Montréal, die plaatsvindt op 13 en 14 september in het Palais des congrès. Met een cohort van doorgewinterde professionals uit de branche, twee meeslepende podia en relevante conferenties belooft dit evenement een niet te missen bijeenkomst te worden voor iedereen die geïnteresseerd is in de snelle cannabissector.

PUBLICITE

Wie moet er komen?
In deze context waarin Canada leider blijft op het gebied van cannabislegalisering en -innovatie, biedt Expo Cannabis Montréal een uniek platform gericht op een divers publiek. Of je nu een ervaren speler in de industrie bent, een aspirant-ondernemer, een professional in de gezondheidszorg of gewoon iemand die meer wil weten over de commerciële aspecten van cannabis, deze expo heeft voor elk wat wils. Dit inclusieve evenement is voor iedereen die op zoek is naar de vele mogelijkheden, uitdagingen en doorbraken die de cannabissector kenmerken.

Verrijkende gesprekken op twee podia

Een van de opvallendste kenmerken van Expo Cannabis Montreal is het programma van dynamische professionals uit de branche die presentaties zullen geven op zowel het noordelijke als het zuidelijke podium. Het publiek krijgt het voorrecht om deel te nemen aan discussies onder leiding van experts die hun sporen hebben verdiend in verschillende aspecten van de cannabisindustrie. Van teelt en extractie tot marketing en regulering, de gesprekken op deze twee podia zullen gericht zijn op het bieden van een diepgaand inzicht in de vele facetten van de cannabiswereld.

Conferenties

Als aanvulling op de discussies op het hoofdpodium zullen twee keynotes ingaan op de belangrijke ideeën en trends die de koers van de cannabisindustrie bepalen. Deze gespecialiseerde sessies bieden de deelnemers een diepgaande blik op cruciale onderwerpen.

De eerste conferentie biedt een uitgebreid overzicht van de uitdagingen waar de industrie voor staat en de initiatieven die nodig zijn om de industrie voor te bereiden op de toekomst. Het panel zal worden geleid door Alexandre Ouellet, Director of Procurement bij SQDC, die zal bespreken wat we hebben geleerd in de eerste 5 jaar sinds cannabis is gelegaliseerd in Canada, waar de industrie nu naartoe gaat en hoe de komende 3 jaar de retailervaring zal vormgeven. Deze sessie wordt gemodereerd door de ervaren mediaprofessional Kim Rusk en er zullen experts uit de marketing- en juridische wereld aanwezig zijn.

PUBLICITE

De conferentie richt zich op marketing en de regelgeving, een kritiek aspect waar de branche rekening mee moet houden om winstgevend te zijn en te groeien. Pierre Leclerc van de Association québécoise de l’industrie du cannabis zal deze informatieve discussies over beleidsveranderingen en internationale handelskwesties leiden en de deelnemers meer leren over de complexe juridische kwesties die ten grondslag liggen aan de groei van de industrie.

Kom op 13 en 14 september naar Expo Cannabis Montréal 2023 in het Palais des congrès en neem deel aan de gesprekken die de toekomst van cannabis vormgeven. Ga voor meer informatie en het volledige programma naar www.cannabisexpomontreal.com.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed España

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed