Connect with us

Tokyo Cannabis: een manga ergens tussen Breaking Bad en Family Business

Gepubliceerd

on

Manga Cannabis Tokio

We hebben gehoord van stoner comics zoals James Bong, maar we zijn minder bekend met cannabisliefhebbende manga. Op 23 februari verschijnt de manga met de welluidende naam Tokyo Cannabis in het Frans.

PUBLICITE

Deze seinen, werk voor volwassenen, is in Japan al sinds 2021 voorgepubliceerd in het tijdschrift Comic Zenon van Coamix/Tokuma Shoten, en loopt nog steeds met momenteel 5 delen op de teller. In Frankrijk wordt het uitgegeven door Big Kana.

De verhaallijn houdt het midden tussen Breaking Bad en Family Business: “Sento Morio is een 41-jarige vader met een passie voor tuinbouw die zijn eigen bloemenwinkel runt. Overweldigd door de moeilijke financiële situatie van de winkel, heeft Morio geen andere keuze dan te beginnen met het kweken van een meer winstgevende plant… cannabis.

Aangespoord door zijn vriend Kagayama stemt Morio er schoorvoetend mee in om een schaduwkweker te worden. Maar hij geeft zijn liefde voor planten nooit op en stelt zichzelf ten doel om de beste cannabis in Japan te kweken. Tussen bendeconflicten en politieonderzoeken zullen zijn dagen niet makkelijk zijn…”

Volume 2 staat gepland voor release op 17 mei 2024. In de tussentijd kun je hieronder een fragment uit Volume 1 bekijken, evenals de trailer.

PUBLICITE

TOKYO KANNABIS TOKKU TAIMAOU TO YOBARETA OTOKO by YUTO INAI / COAMIX 2022 ©

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Geef een reactie

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed España

Newsweed is het eerste Franse medium voor legaal en wereldwijd cannabisnieuws - © Newsweed