Connect with us

8 cannabis verdampers die je versteld zullen doen staan

Gepubliceerd

on

Verbazingwekkende cannabis verdampers
Volg ons op Facebook

Als je ooit teleurgesteld bent geweest in een vaporizer, omdat de damp te licht is of omdat hij niet praktisch is, is het misschien tijd om deze manier van consumeren, waarbij verbranding overbodig is, een tweede kans te geven.

PUBLICITE

Een aantal merken heeft vaporizers ontwikkeld die een ervaring bieden die zo dicht mogelijk in de buurt komt van wat traditionele consumenten zoeken, en die qua smaak zelfs veel verder gaan. Een korte reis met deze apparaten die het verdienen om bekend te zijn.

Dynavap: de subtiele symfonie van de klik

Dynavap, cannabis vaporizer

De DynaVap maakt deel uit van de kunst van minimalistisch verdampen en is een intentieverklaring.

Deze robuuste vaporizer is elegant ontworpen in de vorm van een pen en is gemaakt van roestvrij staal, met een unieke dop die een kenmerkend “klik”-geluid maakt. Het geluid geeft aan dat de dop de optimale temperatuur voor het vapen heeft bereikt, wat een belangrijke rol speelt in de verschillende resultaten die bereikt kunnen worden.

PUBLICITE

Bij lage temperaturen krijg je een uitzonderlijke smaak en een hoge cannabinoïde-extractie, die vrij discreet is en een vluchtige geur produceert die snel oplost in de lucht. Bij hogere temperaturen is de damp dichter en wordt alles wat de soort te bieden heeft geëxtraheerd.

DynaVap vlamapparaten belichamen de charme van traditionele rookrituelen in de technologische wereld van het vapen. Batterijen en elektronica worden vermeden ten gunste van de robuuste eenvoud van handmatige verhitting, een proces waarmee een grote verscheidenheid aan resultaten kan worden bereikt door verschillende intensiteiten of hoeken toe te passen met de toorts.

Het gebruikt ook minder plantaardig materiaal dan verbranding en bereikt dezelfde effecten met 2 tot 3 keer minder hoeveelheid.

De praktische eigenschappen van het apparaat, zoals het gemak van schoonmaken en de lage restgeur, zijn ook prijzenswaardig.

PUBLICITE

[affil url=”https://vaposhop.sjv.io/daRBv2″ text=”Bekijk de Dynavap”]

Puffco Peak Pro en Proxy: de titanen van het concentraat vapen

Puffco cannabis vaporiser

De Puffco Peak is een trendsetter op het gebied van concentraat vaporisers. Het indrukwekkende ergonomische ontwerp omsluit een keramische verwarmingskamer die een krachtige, smaakvolle damp levert, zonder dat er een grote fakkel nodig is om hem aan te steken, zoals bij traditionele apparaten het geval was.

De Peak legt ook de lat hoger met zijn ongelofelijke aanpassingsmogelijkheden. Met de smartphone app kun je de warmte-instellingen precies aanpassen aan jouw voorkeuren, een functie die hem onderscheidt van de meeste van zijn concurrenten.

De Peak Pro wordt aangevuld door zijn draagbare tegenhanger, de Puffco Proxy. Dit gestroomlijnde stoompijpje van zakformaat voor concentraten biedt snelle, discrete sessies met de eenvoud van een enkele knop. En nu heb je het Wizard-accessoire om de seshes van Gandalf van dichtbij mee te maken (zie de hoofdafbeelding in het artikel).

Pax Plus: draagbaar vapen opnieuw gedefinieerd

Pax Plus

Pax heeft een gerespecteerde positie in de vape-industrie en de Pax Plus zet die erfenis met vertrouwen voort. Deze compacte maar krachtige droge kruiden vaporizer garandeert een schone en soepele vaping ervaring.

Lees meer:PAX Mini en PAX Plus: het nieuwe PAX-assortiment is gearriveerd!

De Pax Plus heeft een royale ‘oven’ voor lange sessies en beschikt over een snelle opwarmtijd. Het heeft ook een reeks temperatuurinstellingen, zodat je de kwaliteit van de damp die je verkiest kunt kalibreren.

Met zijn verfijnde ontwerp en geavanceerde functies verfijnt de Pax Plus de draagbare vape-ervaring. Laten we niet vergeten dat hij ook concentraten kan verwerken, hoewel er superieure apparaten beschikbaar zijn voor deze taak.

[affil url=”https://vaposhop.sjv.io/5gjr01″ text=”Bekijk de Pax Plus”].

Volcano Hybrid: de gouden standaard onder de desktop cannabis vaporisers

Volcano cannabis vaporiser

Dit iconische apparaat, te herkennen aan de kenmerkende conische vorm, wordt gewaardeerd om zijn ongeëvenaarde dampkwaliteit. Het maakt gebruik van een uniek systeem dat een afneembare ballon vult met damp, waardoor je in je eigen tempo kunt consumeren.

Het Hybrid model heeft nu een pijp, zoals een chicha, voor directer gebruik. Met zijn nauwkeurige temperatuurregeling en robuuste constructie is de Volcano Hybrid een waardevolle investering voor de meest veeleisende gebruiker.

[affil url=”https://vaposhop.sjv.io/AWKZMa” text=”Bekijk de Volcano Hybrid”].

De Zenco: een feest van smaak

Zenco verdamper

Stel je voor dat je van cannabis kunt genieten als een drankje. Ja, dat lees je goed.

Maak kennis met de Zenco, een geconcentreerde vaporizer met een ongeëvenaarde smaakervaring. Dit apparaat werkt met een gepatenteerde keramische spoel, die het concentraat gelijkmatig verhit en een zachte, smakelijke damp produceert die een kopje vult. Demonstraties zeggen meer dan woorden.

Het minimalistische ontwerp, gecombineerd met het gebruiksgemak, maakt de Zenco een aantrekkelijke optie voor diegenen die op zoek zijn naar een eenvoudige en plezierige vaping ervaring. De nadruk ligt op het behoud van de integriteit van het complexe profiel van de cannabisplant en de Zenco doet de kunst van het aroma eer aan. Werkt met concentraten, cartridges of droge kruiden.

De Mighty: bijna als een draagbare kachel

Mighty Cannabis VerdamperDe Mighty is een draagbare droge kruiden vaporizer van Storz & Bickel (makers van de Volcano) die veel lof heeft gekregen voor zijn krachtige prestaties en indrukwekkende batterijduur.

Storz & Bickel apparaten zijn hoog geprijsd omdat ze van uitzonderlijke kwaliteit zijn en gebouwd zijn om lang mee te gaan.

De gepatenteerde fusie van hete lucht convectie en extra geleiding van de Mighty zorgt voor effectief vapen vanaf het eerste trekje. Met een nauwkeurige digitale temperatuurregeling en een trilfunctie, tilt de Mighty draagbaar vapen naar een nieuw niveau.

[affil url=”https://vaposhop.sjv.io/Jzqndv” text=”Bekijk de Mighty”].

Focus V Carta: de droom van een techno-enthousiasteling

Focus V Carta

De Focus V Carta is een innovatief apparaat dat dankzij zijn technologische benadering een revolutie teweegbrengt in het dabbing-landschap. De Carta is een volledig aanpasbaar draagbaar apparaat, dankzij de bijbehorende app en het ingebouwde scherm. Hierdoor kun je de temperatuur tot op de graad nauwkeurig instellen en je sessies zo afstemmen dat je de beste smaak en potentie uit je concentraten haalt.

Maar wat de Carta echt onderscheidt, is zijn dubbele gebruiksmogelijkheid. Hij wordt geleverd met twee verschillende schalen: quartz voor een snelle verwarming en enorme rookwolken, en titanium voor een langzamere, zachtere verwarming om te genieten van de complexe smaken van je concentraten. Bovendien kan hij ook droge kruiden aan, waardoor het een veelzijdige keuze is voor liefhebbers van bloemen en extracten. Het ontwerp is strak, modern en ergonomisch, met een verwijderbare batterij om de draagbaarheid te vergroten.

In essentie versmelt de Focus V Carta de wereld van het traditionele dabben met moderne technologische gemakken, waardoor een dabbing ervaring ontstaat die zowel vertrouwd als verfrissend is.

Ispire Daab: de fakkelvrije dabbing-ervaring

Ispire Daab

De Ispire Daab is een draagbare dab rig ontworpen voor concentraatliefhebbers die op zoek zijn naar een eenvoudigere, meer toegankelijke dabbing-ervaring. Het innovatieve ontwerp maakt een zaklamp overbodig en biedt nauwkeurige temperatuurregeling voor een perfecte dab elke keer.

De Ispire Daab heeft twee gebruiksstanden: de Wand-stand voor traditioneel gebruik en de Freestyle-stand voor direct dabben. Dit apparaat biedt een grote veelzijdigheid, zodat gebruikers hun dabbing-ervaring kunnen aanpassen aan hun voorkeuren.

Dit artikel bevat affiliate links. Newsweed verdient een kleine commissie als je via deze links je vaporisers koopt, wat onze werking helpt.

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed