Connect with us

Barcelona klaar voor de 20e editie van Spannabis

Gepubliceerd

on

Spannabis 2024

Op 15, 16 en 17 maart verwelkomt Spannabis 2024 tienduizenden bezoekers uit meer dan vijftig verschillende landen, die naar Barcelona komen om te genieten van ’s werelds grootste cannabistentoonstelling.

PUBLICITE

De wereldwijde legale cannabismarkt groeit snel, gedreven door het toenemende gebruik van medicinale en recreatieve cannabis en industriële hennep. Terwijl decriminalisering en regulering zich blijven ontwikkelen in verschillende landen zoals Canada, Duitsland, de Verenigde Staten, Australië, Portugal, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Oostenrijk, Zwitserland of Luxemburg, blijft de plant jaar na jaar aan acceptatie winnen.

Met dit in gedachten wordt de Fira de Cornellà op 15, 16 en 17 maart 2024 het wereldwijde epicentrum van de cannabisindustrie. Drie volle dagen voor exposanten, professionals en bezoekers om de laatste trends in de branche te ontdekken, conferenties bij te wonen, potentiële klanten te zoeken en nieuwe contacten te leggen.

Exposanten: Bijna 300 exposanten op meer dan 8.000 vierkante meter, dit is Spannabis, de ontmoetingsplaats voor ’s werelds toonaangevende cannabisbedrijven in alle sectoren: zaden, genetica, teelt, verwerking, enz….

Wereld Cannabis Conferentie: De 12e editie van de Wereld Cannabis Conferentie brengt wetenschappelijke, medische, politieke, commerciële en industriële leiders samen. Samen zullen ze het potentieel van deze controversiële plant onderzoeken in verschillende open forums en thematische sessies, evenals conferenties over specifieke onderwerpen.

PUBLICITE

Entertainment: Zoals elk jaar zal muziek ook een belangrijke rol spelen op Spannabis, met topartiesten als Pirat’s Sund Sistema, Tetra Hydro K, Mystical HiFi, Afrikan Warrios, LadyFunk… en nog veel meer te bevestigen!

Spannabis Champions Cup: De Spannabis Champions Cup is gepositioneerd als de Cannabis Cup van referentie in Spanje en een van de belangrijkste in de wereld. De meest uitmuntende professionals uit de sector komen elk jaar samen om te strijden voor de kans om bekroond te worden in een groot aantal categorieën.

20e SPANNABIS Barcelona 2024

15, 16 en 17 maart 2024
Fira de Cornellà
www.spannabis.es

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed España

Newsweed is het eerste Franse medium voor legaal en wereldwijd cannabisnieuws - © Newsweed