Connect with us

De Paris 2024 CANNAPARADE wordt gehouden op 25 mei, van 14.00 tot 19.00 uur

Gepubliceerd

on

Cannaparade 2024

Elk jaar marcheert de CANNAPARADE voor rechtvaardigheid, volksgezondheid en individuele vrijheid. De editie van 2024 zal daarop geen uitzondering vormen, met de traditionele parade tussen Place de la Bastille en Place de la République op 25 mei, van 14.00 tot 19.00 uur, tegen de achtergrond van de roep om een ingrijpende wijziging van het Franse beleid inzake cannabis.

PUBLICITE

Een pleidooi voor cannabis

CANNAPARADE wil dit jaar twee cruciale dimensies van cannabis belichten. Enerzijds het belang van therapeutische cannabis en de dringende noodzaak om toegang te verschaffen aan patiënten voor wie therapeutische cannabis een onschatbare verlichting biedt bij ernstige ziekten zoals HIV-AIDS. De mobilisatie is gericht op het vergroten van het bewustzijn over deze essentiële kwestie.

Anderzijds zal CANNAPARADE de aandacht vestigen op het economisch potentieel van hennep in zijn geheel. Zoals het organisatiecomité aangeeft, vertegenwoordigt hennep een innovatieve en veelbelovende economische sector. De bijeenkomst wil dit vaak over het hoofd geziene facet van Cannabis onderwijzen en promoten.

Meer dan dat, CANNAPARADE wil werken aan een eerlijkere en vrijere toekomst, waar het cannabis beleid de behoeften en aspiraties van onze moderne samenleving weerspiegelt.

CANNAPARADE steunt op de mobilisatie van burgers en vrijwilligers. Het organisatiecomité staat altijd open voor partnerschappen, de komst van decoratieve praalwagens, goodies en communicatie-ondersteuning om het volledige potentieel te bereiken. Iedereen wordt uitgenodigd om bij te dragen aan dit gedenkwaardige evenement, dat zal plaatsvinden op 25 mei, van 14.00 tot 19.00 uur, van République tot Bastille.

PUBLICITE

Alle informatie op de Cannaparade website.

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed