Connect with us

Expogrow 2023 zal niet

Gepubliceerd

on

Expogrow 2023

Na een decennium van evenementen hebben de organisatoren van Expogrow de moeilijke beslissing genomen om de editie van 2023 uit te stellen. Deze beslissing is het resultaat van diepe introspectie en een behoefte om de toekomst van het project opnieuw te verbeelden. In een bericht op Facebook drukken de organisatoren hun dank uit aan de exposanten, merken en deelnemers die Expogrow hebben helpen maken tot het unieke en buitengewone evenement dat het is geworden.

PUBLICITE

Meer dan een hennepbeurs

In hun verklaring verontschuldigden de organisatoren zich voor de vertraging in het communiceren van de beslissing en erkenden ze de tijd en moeite die nodig was om de toekomst van Expogrow zorgvuldig te overwegen. Ze benadrukten dat het evenement meer was dan een commerciële onderneming; het was een persoonlijke reis voor hen. Hun doel was om een diepgaande en analytische ervaring te creëren, met aandacht voor elk detail om ervoor te zorgen dat exposanten, merken en winkeleigenaars zich echt vertegenwoordigd voelden.

Gedurende zijn tienjarige geschiedenis heeft Expogrow zich onderscheiden door zijn speelse en educatieve karakter. Het was in het bijzonder de eerste keer dat concerten werden gecombineerd met de cannabisbeurs, waarbij gerenommeerde bands en artiesten uit verschillende genres werden aangetrokken. Van MAREA tot CYPRESS HILL, van LANGUI tot ASIAN DUB FOUNDATION, het Expogrow podium was het toneel van uitzonderlijke optredens die bijdroegen aan de algemene aantrekkingskracht van het evenement.

Naast het feestelijke aspect organiseerde Expogrow ook conferenties en symposia met internationale persoonlijkheden uit verschillende domeinen zoals wetenschap, cultuur, geneeskunde, recht en cannabisactivisme. Deze discussies waren bedoeld om licht te werpen op belangrijke kwesties en eenheid te bevorderen in de voortdurende strijd voor de acceptatie en het begrip van cannabis.

Hoewel eerdere edities hun ups en downs kenden, hebben de organisatoren altijd de niet aflatende steun van het publiek gewaardeerd en hun rol als essentiële pijler van het evenement erkend. De recente terugloop in bezoekersaantallen, die het Europese en Franse cannabislandschap weerspiegelt, heeft echter tot enige reflectie geleid.

PUBLICITE

De beslissing om Expogrow in 2023 stop te zetten is niet lichtvaardig genomen. De organisatoren hebben erkend dat er fouten zijn gemaakt en hebben daarvoor de verantwoordelijkheid genomen. Desondanks hebben ze hun oprechte dankbaarheid uitgesproken voor het inlevingsvermogen, de steun en de nabijheid van exposanten en deelnemers, waardoor ze zich echt verbonden voelden met de Expogrow gemeenschap.

Deze onderbreking in 2023 markeert het begin van een nieuw hoofdstuk voor Expogrow. De organisatoren hebben beloofd deze tijd te gebruiken om de toekomst van het evenement te heroverwegen en het te injecteren met nieuw enthousiasme en innovatieve ideeën, terwijl de kwaliteit die het tot een gewaardeerde bijeenkomst in de cannabisindustrie heeft gemaakt, behouden blijft.

De organisatoren verzekeren ons dat dit niet het einde is van Expogrow, maar gewoon een pauze, een moment van reflectie en een kans om onszelf opnieuw uit te vinden. De cannabisgemeenschap zal daarom uitkijken naar de terugkeer van Expogrow, dat een symbool blijft van vooruitgang, eenheid en viering van alles waar cannabis voor staat in onze veranderende wereld.

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed