Connect with us

Maison Beryola presenteert de eerste cannabiskaviaar voor de feestdagen

Gepubliceerd

on

Hennepkaviaar
Volg ons op Facebook

Nu de feestdagen naderen, onthult Maison Beryola haar baanbrekende creatie, de allereerste hennepkaviaar. Maison Beryola, opgericht in 2021 in de schilderachtige landschappen van de regio Nouvelle Aquitaine, is een bedrijf dat historische hennepteelt combineert met geavanceerde technologieën om nieuwe producten te creëren die het milieu en onze gezondheid respecteren.

PUBLICITE

Maison Beryola werd opgericht op basis van een eenvoudige observatie: de meeste CBD-gebaseerde producten die beschikbaar zijn op de markt zijn vaak niet divers en komen van buiten de grenzen van Frankrijk. Het bedrijf, dat mede is opgericht door wetenschapper Jérôme Bibette en zijn dochter Jeanne Bibette, is voortgekomen uit hun gedeelde visie op het cultiveren van het oorspronkelijke land in de Landes streek, vlakbij Bordeaux. Hun doel was om een uniek product te innoveren, gebaseerd op de revolutionaire uitvindingen van de heer Bibette.

Maison Beryola is zowel een bloemenkweker op Ecocert-gecertificeerd land in de Hautes Landes streek als een extracteur van essences, en garandeert uitmuntendheid tijdens het hele productieproces, van zaadje tot parel.

De Franse biologische hennepkaviaar, het resultaat van twee jaar intensief onderzoek en ontwikkeling, is nu beschikbaar voor pre-order voor de feestdagen. Dit nieuwe assortiment parels, genaamd ‘Caviar de chanvre’, biedt drie verschillende mengsels van gastronomische oliën in combinatie met hun biologische hennepbloemextracten: een lichtzoete, een andere meer volle, en pure hennep voor de meest gepassioneerde.

Bestel je kaviaar op voorhand vanaf november om cadeau te geven of om van te genieten met vrienden en familie door te klikken op deze link.

PUBLICITE
Perles de Beryola

Perles de Maison Beryola

De ambities van Maison Beryola reiken verder dan het domein van de gastronomie. Het bedrijf ontwikkelt actief nieuwe producten op basis van de gedocumenteerde voordelen van cannabinoïden, zowel als drank als oraal, met behoud van de kernwaarden smaak en kwaliteit.

De reis van Maison Beryola illustreert een harmonieuze mix van innovatie, traditie en duurzaamheid, en baant de weg voor een nieuw tijdperk van biologische hennepproducten in Frankrijk. De introductie van de hennepkaviaar is niet alleen een culinaire mijlpaal, maar ook een bewijs van de toewijding aan milieuvriendelijke, lokaal geproduceerde creaties, een viering van erfgoed en innovatie in één smakelijke parel.

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed