Connect with us

PAX lanceert kerstcollectie met James Goldcrown

Gepubliceerd

on

Pax en JGoldCrown
Volg ons op Facebook

PAX, het iconische cannabis vaporisatormerk, heeft een limited-edition samenwerking onthuld voor de feestdagen, getiteld ‘Love: Hits Different’, in samenwerking met de in Los Angeles gevestigde autodidactische kunstenaar James Goldcrown, bekend van zijn Bleeding Hearts en Lovewall muurschilderingen.

PUBLICITE

Liefde en kunst

PAX heeft zijn toewijding aan het ondersteunen van visionaire makers opnieuw bevestigd. Deze keer staat de gerenommeerde multimedia-kunstenaar James Goldcrown in de schijnwerpers. PAX kondigt met trots de onthulling van een exclusieve samenwerking met James Goldcrown aan.

In de capsulecollectie is het iconische “Hearts”-motief van James Goldcrown gegraveerd op PAX Plus- en Mini-apparaten.

James Goldcrown en zijn "Hearts"

James Goldcrown en zijn “Hearts” motief

De artistieke carrière van James Goldcrown heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten over de hele wereld, van Los Angeles tot New York en Tokio. Met een indrukwekkende portfolio van samenwerkingen met industriële giganten zoals Vogue, Island Records, Tom’s en L’Oréal, brengt James zijn unieke passie en perspectief naar de wereld van vaping.

James staat erom bekend zijn creativiteit in te zetten voor cruciale kwesties en heeft zijn werk gebruikt om doelen te steunen, variërend van klimaatactivisme tot aidsonderzoek. In zijn samenwerking met PAX zet hij deze traditie voort door zijn ‘Hearts’ motief niet alleen visueel te boeien, maar ook een boodschap van liefde en solidariteit over te brengen.

PUBLICITE

Het ‘Harten’-motief dat op PAX Plus- en Mini-apparaten is gegraveerd, dient als canvas voor universele en individuele interpretaties. Voor James symboliseert het hart een hele reeks emoties: vreugde, nostalgie, verlies, geluk, vrede en toewijding. De betekenissen zijn oneindig en resoneren voor elke kijker anders, afhankelijk van hun unieke ervaringen. PAX omarmt deze diversiteit aan interpretaties en erkent dat liefde in al haar vormen – liefde voor jezelf, liefde voor de gemeenschap, liefde voor de wereld of liefde voor planten – een universele en diep persoonlijke uitdrukking is.

Zoals James Goldcrown zegt, “Love: Hits Different”, en deze samenwerking met PAX illustreert de vele dimensies van liefde. Door zijn kunst te integreren met de geavanceerde technologie van PAX, creëert James niet alleen sprays, maar doeken die verhalen vertellen en gesprekken op gang brengen over de talloze manieren waarop liefde zich manifesteert.

“Ik vind het geweldig om met PAX samen te werken aan deze samenwerking,” zegt James Goldcrown. Wist je dat hun merknaam letterlijk ‘vrede’ betekent? Wat is een betere manier om deze feestdagen vrede en liefde te schenken?”

Pax Mini&Plus

Het nieuwe PAX Mini&Plus-assortiment (exclusief limited edition) maakte zijn debuut in april van dit jaar. Het grote verkoopargument van de Pax Plus zijn de 4 modi (Stealth – Efficiency – Flavor – Boost), waarmee je met één druk op de knop verschillende smaak- en dampcombinaties kunt kiezen.

PUBLICITE

 

De prijs van deze nieuwe serie is ook herzien sinds de release:

  • PAX Mini: €149 > €129
  • PAX Plus: €249 > €199

Voor professionals wordt de distributie in Europa exclusief verzorgd door KP France via hun premium vaporizer B2B distributieplatform.

Voor particulieren zijn de producten van PAX verkrijgbaar op gespecialiseerde websites en in headshops en CBD-winkels in heel Frankrijk.

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed