Connect with us

Snoop Doog verslaat Olympische Spelen Parijs 2024 voor NBC

Gepubliceerd

on

Snoop Dogg op de Olympische Spelen van Parijs 2024
Volg ons op Facebook

Snoop Dogg maakt zich op voor een nieuw avontuur. De Amerikaanse tv-zender NBC kondigde onlangs aan dat Snoop Dogg de speciale afgezant van de zender zou zijn voor de Olympische Zomerspelen van 2024 in Parijs en zijn eigen speciale tintje zou geven aan de sportverslaggeving van de wedstrijd.

PUBLICITE

In een officiële verklaring liet Snoop weten enthousiast te zijn over de komende Olympische Spelen in Parijs: “Ik ben opgegroeid met het kijken naar de Olympische Spelen en ik vind het geweldig om te zien hoe deze ongelooflijke atleten alles geven in Parijs.”

De multi-getalenteerde artiest en zakenman ziet het evenement als een viering van vaardigheid, toewijding en het nastreven van grootsheid. Naast het becommentariëren van de wedstrijden, wil Snoop Dogg graag de iconische plekken van de Lichtstad verkennen en in contact komen met de deelnemende atleten, hun vrienden en familie.

Snoop Dogg heeft zijn fans al een voorproefje gegeven van wat ze kunnen verwachten van zijn Olympische verslaggeving. In een aankondiging op oudejaarsavond deelde hij een korte clip met interviews met atleten van Team USA, waaronder skateboarder Jagger Eaton, turner Suni Lee, basketballer A’ja Wilson en beachvolleybalduo Kelly Cheng en Sara Hughes.

Snoops uitstapje naar de Olympische Spelen begon op de Spelen van Tokyo 2021, waar hij samen met komiek Kevin Hart een unieke en humoristische kijk gaf op verschillende sporten, waaronder de paardensport. Zijn commentaar op NBC’s Peacock netwerk trok de aandacht vanwege de onconventionele aanpak, met beschrijvingen van sporten die het duo niet per se begreep.

PUBLICITE

In dezelfde stijl is een andere specialiteit van hem het dubben van dierendocumentaires in de show van Jimmy Kimmel.

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed