Connect with us

Snoop Dogg stopt met roken. Echt waar?

Gepubliceerd

on

Snoop Dogg stopt met cannabis

Snoop Dogg kondigde donderdagavond in een zwart-wit bericht op sociale netwerken aan dat hij stopte met roken.

PUBLICITE

De plotselinge verklaring van de rapper en ondernemer luidde als volgt: “Na lang nadenken en overleggen met mijn familie, heb ik besloten om te stoppen met roken. Respecteer alstublieft mijn privacy gedurende deze tijd”.

“Ik stop met roken,” voegde hij eraan toe in het bijschrift.

Hoewel veel internetgebruikers, mensen en merken hun steun aan Snoop betuigden in de comments, vroegen sommigen zich af of hij het meende. Loopt de wereld op zijn einde of is dit gewoon een grote promotiestunt voor een vape-merk of edibles? Stopt hij met cannabis of rookt hij het alleen maar?

Snoops aankondiging komt na de lancering van een handtas in samenwerking met Martha Stewart, de “Best Buds Bags“. De limited edition schoudertas heeft “alles wat je nodig hebt. Mijn favoriete aansteker, mijn favoriete kleur en geheime vakjes precies op maat voor mijn favoriete kruiden”. Het paar heeft ook samengewerkt aan een aanstekercollectie die volgend jaar wordt gelanceerd, volgens Snoop Doggs verklaring aan The Source magazine.

Een week geleden kondigde hij ook een samenwerking aan met Ispire en Hempacco om vape pen en op cannabinoïden en nicotine gebaseerde vaping vloeistoffen te lanceren onder het merk Dogg Lbs in Noord-Amerika.

PUBLICITE

Snoop heeft al eerder uitgelegd dat hij regelmatig stopt met roken. Tijdens een optreden in Kocktails with Khloe Kardashian vertelde hij in 2016 dat hij drie maanden gestopt was met roken terwijl hij jongeren coachte in de Snoop Youth Football League, een voetbalcompetitie die hij heeft opgericht.

“En ik moest mezelf beheersen. Vanaf die dag ben ik gestopt met roken, 180 dagen achter elkaar. Het maakte me een betere coach, een beter mens, en ik stopte met roken toen ik voetbalcoach was. Elk jaar, als ik kindervoetbal coach, rook ik niet, dus ik doe het drie maanden per jaar.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed España

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed