Connect with us

Stammenjagers: Thailand Expeditie Aflevering 02

Gepubliceerd

on

Stammenjagers in Thailand

Strain Hunters onthullen de eerste aflevering van hun Thailand avontuur. Onder leiding van Arjan, Dust, Mr. X en Heiko van Green House Seed Co is de reis gewijd aan het ontdekken en behouden van de unieke cannabissoorten van Thailand in het kielzog van de recente legalisering van de plant in het land.

PUBLICITE

De Strain Hunters reizen door het land op zoek naar de beste Thaise cannabissoorten en ontmoeten de OG’s, kwekers die al generaties lang de essentie van de Thaise cannabiscultuur bewaren. Deze ontmoetingen geven inzicht in het rijke erfgoed en de expertise van de Thaise cannabisteelt.

Maar deze expeditie is meer dan een verkenning, het is een eerbetoon aan het erfgoed van cannabis. Bij elke stop streeft het team ernaar om zeldzame variëteiten te ontdekken die de deur openen naar nieuwe avonturen, ervaringen en medicinale mogelijkheden.

Ga mee met de Strain Hunters op deze epische zoektocht en duik diep in het hart van Thailand om de mysteries van de cannabiscultuur te ontdekken. Aflevering 1 zet de toon voor een onvergetelijke reis vol ontdekkingen, kameraadschap en ontelbare glimlachen.

Highlights van Aflevering 2:

PUBLICITE

In deze tweede aflevering gaan de Strain Hunters:

  • Diep in de historische gebieden van cannabisteelt in Thailand
  • Maak kennis met de inheemse soorten Hang Karong (Squirrel Tail) en Hang Sue (Tiger Tail)
  • Ga mee op een reis naar Si Songkhram, waar ze lokale kwekers ontmoeten en de unieke cannabissoorten van Thailand ontdekken

Bekijk aflevering 1

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed