Connect with us

Word lid van de Confluence Club op 6 december in Parijs!

Gepubliceerd

on

LCC 17
Volg ons op Facebook

De volgende Club Confluence, georganiseerd door specialistisch adviesbureau Augur Associates en Newsweed, vindt plaats in Parijs op woensdag 6 december vanaf 19.00 uur.

PUBLICITE

Deze Club Confluence biedt de gelegenheid om de laatste ontwikkelingen op het gebied van medicinale cannabis in Frankrijk te ontcijferen met sprekers die betrokken zijn bij het onderwerp. De rondetafelgesprekken worden gevolgd door netwerkmogelijkheden voor de deelnemers.

Het evenement is gereserveerd voor geregistreerde deelnemers. Je kunt je registreren via de volgende link.

Club Confluence: een samenkomst van spelers

Club Confluence maakt het gemakkelijker om nieuwe mensen te ontmoeten die werkzaam zijn op het gebied van cannabis en hennep in Frankrijk. Dit informele trefpunt creëert betekenisvolle banden en professionele partnerschappen die verder reiken dan deze evenementen.

In de afgelopen drie jaar zijn een gemeenschap en een ontmoetingsplaats gecreëerd die werken aan de voorspoedige ontwikkeling van een professioneel cannabisnetwerk in Frankrijk. Het evenement is voorbehouden aan geregistreerde leden en het aantal deelnemers is beperkt. Club Confluence wil ervoor zorgen dat de missie en waarden van de club overeenkomen met die van iedereen die deelneemt aan de evenementen.

PUBLICITE

Inschrijven is gratis en kan rechtstreeks op de website van Club Confluence (onder voorbehoud van beschikbaarheid). De plaats en het tijdstip van het evenement zullen direct worden doorgegeven aan degenen die zich hebben geregistreerd.

Je kunt de activiteiten van Club Confluence volgen door je te registreren op de gelijknamige LinkedIn-groep.

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed