Connect with us

3 nieuwe gefeminiseerde CBD-hennepvariëteiten van France Botanique Services

Gepubliceerd

on

France Botanique Services, een dienstverlenend bedrijf voor de Franse hennepindustrie, heeft drie nieuwe gefeminiseerde CBD-hennepvariëteiten onthuld, elk zorgvuldig ontwikkeld door Pure 5 en geregistreerd in de Europese zaadcatalogus. Deze variëteiten beloven CBD-niveaus tussen 8 en 12%, met de homogeniteit van gefeminiseerde variëteiten, terwijl ze weerstand, unieke smaken en aanpassingsvermogen aan de verschillende klimaten van het land bieden.

PUBLICITE

France Botanique Services wil met de introductie van deze drie verschillende gefeminiseerde hennepvariëteiten tegemoet komen aan de unieke behoeften van Franse telers die nieuwe horizonten kunnen verkennen in de hennepteelt, gebaseerd op kwaliteit en betrouwbaarheid.

Morning Glory: gedijt goed in een droog klimaat

Morning Glory

Morning Glory

Een van de meest opmerkelijke nieuwe variëteiten van France Botanique Services is Morning Glory. Deze variëteit, goed aangepast aan droge klimaten, heeft een bossige groei en dichte, harsrijke bloemen. Morning Glory lijkt op Western Cherry, maar is ontworpen voor warme klimaten, waardoor het een ideale keuze is voor kwekers in de zuidelijke helft van Frankrijk. De plant biedt aroma’s die doen denken aan rood fruit en snoepjes, waardoor een verleidelijk smaakprofiel ontstaat.

Morning Glory bloeit 8-9 weken en wordt geoogst tussen eind september en begin oktober. Deze variëteit is zeer resistent tegen ongedierte en schimmels, wat zorgt voor een robuuste en betrouwbare kweekervaring.

Westerkers: veelzijdig en aromatisch

Western Cherry

Western Cherry

Een ander juweeltje in de collectie van France Botanique Services is Western Cherry, gewaardeerd om zijn aanpassingsvermogen aan verschillende grondsoorten en zijn eenvoudige groeiproces. Deze bossige variëteit produceert dichte bloemen bedekt met een overvloed aan hars. De combinatie van terpenen zorgt voor een heerlijke geur met tonen van framboos, zwarte bes en suikerspin, waardoor ze perfect is voor het produceren van bloemen van topkwaliteit.

PUBLICITE

Net als Morning Glory bloeit Western Cherry 8 tot 9 weken en is ze klaar om geoogst te worden tussen eind september en begin oktober. De sterke weerstand tegen ongedierte en schimmels vergroot de aantrekkingskracht voor henneptelers die op zoek zijn naar betrouwbaarheid en kwaliteit.

Arizona Dream: veerkracht in gevarieerd klimaat

Arizona Dream

Arizona Dream

Het trio wordt gecompleteerd door Arizona Dream, een uitzonderlijk winterharde variëteit die ontworpen is om te gedijen in extreme omstandigheden, van droge tot koude klimaten. Dankzij haar aanpassingsvermogen is ze zeer geschikt voor Zuid-Frankrijk, bergachtige regio’s en niet-geïrrigeerde installaties. Arizona Dream heeft een slankere structuur en produceert compacte, harsachtige bloemen met een verleidelijke citrussmaak gedomineerd door citroentoetsen.

Met een korte bloeiperiode van 7 tot 8 weken kan Arizona Dream snel geoogst worden tussen eind september en begin oktober. De uitzonderlijke weerstand van deze variëteit tegen plagen en schimmels garandeert consistente prestaties, zelfs in moeilijke omgevingen.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed