Connect with us

[Booba: “Al mijn zaken draaien om mijn kunst”

Gepubliceerd

on

Interview Booba
Volg ons op Facebook

De Duc de Boulogne blijft zich verdiepen in cannabis. Booba lanceert nu zijn afgewerkte producten met zijn merk PRT LAB, THC op toegestane markten, CBD elders. Interview tussen Miami, Frankrijk en Spanje.

PUBLICITE

Is je intrede in de cannabisindustrie echt een verrassing? Wat heeft je ertoe aangezet om je op dit gebied te begeven?

Booba: Het was niet echt een roeping, maar ik heb mijn zaken altijd gedaan in relatie tot mijn kunst, mijn hiphopcultuur. Ik heb altijd de kansen gegrepen die ik kreeg. Hiphop omvat veel dingen. Er is natuurlijk kleding, er is een levensstijl. In feite heb ik altijd de vrijheid genomen en het recht gevoeld om alles te doen wat met mijn kunst te maken had. Wiet maakt deel uit van mijn leven. Toen ik zag dat Duitsland het legaliseerde, dacht ik dat er beweging in kwam. Ik nam contact op met Julien van TH Seeds, die ik al 30 jaar ken. Hij had het er al lang met me over om iets met ons te doen. En zo is het begonnen.

Kun je ons meer vertellen over je nieuwe producten en wat ze onderscheidt van andere producten op de markt?

Julien TH Seeds:Voor onze producten die in Frankrijk verkrijgbaar zullen zijn, gebruiken we alleen Franse producenten in kleine batches gemaakt door kleine ambachtslieden zoals Jardins de Julien. We hebben stroomopwaarts een drastische selectie gemaakt van CBD-variëteiten en daarop heb ik Julien gelanceerd, met indoor productie in een gecontroleerde omgeving. De eerste batches zijn al binnen en het zijn echt exclusieve producten, een kwaliteitsgarantie voor klanten.

PUBLICITE

Hetzelfde geldt voor afgeleide producten. Voor de vapes werken we met een distillaat dat 85% cannabinoïden en terpenen uit cannabis bevat. Het wordt echt een topproduct van hoge kwaliteit, met apparatuur van Ccell.

En hoe zit het met de smaken, Booba, heb je kunnen kiezen? Had je verzoeken?

Ik was al bekend met het werk van Julien [van TH Seeds] en dus was alles wat we ruiken met zijn soorten een referentiepunt voor me.

Bij CBD-variëteiten is er genetisch minder om aan te werken. Maar we hebben ons nog steeds toegelegd op het selecteren van dingen die Booba wilde, met de smaken die hij wilde, de aanwijzingen die hij ons gaf. En voor de vapes is het hetzelfde. Hij gaf ons de smaken die hij het liefst had en wat noodzakelijkerwijs veel beter bij hem en zijn persoonlijkheid zou passen. Als hij het product niet vertegenwoordigt, zal het niets bereiken.

PUBLICITE

Kijken jullie ook naar bepaalde markten met THC-producten?

Julien TH Seeds: Dus we hebben 3 soorten gemaakt met verschillende effecten voor elk moment van de dag. We hebben Game Over, die je uitschakelt. Maar de Mona Lisa is erg goed voor overdag. En 7G is echt een goede wiet, het is Neville Haze Banana Runtz. En daar ga je, het is echt zoet, wazig. Het laat je echt gewoon iets roken dat goed is en je gefocust achterlaat. Het geeft je een echte buzz.

Helpt wiet je met sporten?

Heb je ooit problemen gehad met het op de markt brengen van je producten?

Waarom heb je Berlijn gekozen om je assortiment te lanceren en wat verwacht je van je aanwezigheid daar en van het festival?

We hebben Berlijn gekozen omdat het land net is gelegaliseerd, dus we kunnen al mijn producten laten zien. En qua timing is het bijna de eerste datum van mijn tournee. Van wat ik heb begrepen, is de Mary Jane een grote show en toen we klaar waren, zaten we er middenin, dus we dachten we gaan er gewoon mee door.

De Mary Jane show gaat de grootste show in Europa worden met de legalisatie in Duitsland, het gaat ons in staat stellen om rechtstreeks met onze medewerkers te handelen, om de variëteiten te ontwikkelen die we gaan maken voor de Duitse markt. En je kunt overal legaal consumeren, terwijl dat in Spanje beperkter is.

En zal er continuïteit zijn in muziekfestivals rond jullie CBD-assortiment?

Ja, natuurlijk zullen we goodies uitdelen en gebruik maken van mijn aanwezigheid om het merk te promoten. We zullen CBDeeyyyy uitdelen, we zullen proevertjes pre-rouleyyyy (laughs) weggeven.

Ben je van plan om als publiek figuur je stem te laten horen ten gunste van de legalisering van cannabis in Frankrijk?

Booba: Nee, daar wil ik niet op ingaan. Ik ga geen campagne voeren voor de legalisatie van cannabis, ik laat ze doen wat ze willen, ik wil niet in de politiek stappen. Zoals Alice Belaïdi. Mensen weten wat ze doet, maar ze wil er helemaal niet over praten. Ze is heel slim om dat te doen.

Heeft u beroemdheden in gedachten die hun merk in Canada of de Verenigde Staten hebben ontwikkeld? Heb je ooit hun producten geprobeerd?

Heeft het wonen in Florida je benadering van muziek of je bedrijf veranderd?

Booba: Nee, niet echt. En vergeleken met wiet is het hier vrij rustig. Het stinkt hier niet naar wiet zoals wanneer je van het vliegveld van LA komt.

Niet alleen zakelijk, wat staat er op het spel om je eigen cannabismerk te hebben?

Julien TH Seeds: Toen hij me vroeg, zei hij: “Kun je met de soorten die we hebben gemaakt, meedoen aan de cups, zoals vroeger?” De Spannabis, dat konden we niet omdat ik jurylid was. In feite stop ik volgend jaar om onze variëteiten te kunnen presenteren. Maar we zijn dit jaar begonnen met de IC 420 Cup in de categorieën Flowers en Breeder. We werden eerste met Game Over, derde met 7G en tweede in Breeder met Mona Lisa.

Julien TH Seeds: Het zou geweldig zijn als we top 3 kunnen eindigen in de Emerald Cup. Het is een van de enige die ik niet heb met de Ego Clash. Ik heb er alle vertrouwen in dat het ons volgend jaar gaat lukken.

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed