Connect with us

Booba waagt zich op de cannabismarkt met unieke variëteiten en CBD-producten

Gepubliceerd

on

PRT LAB
Volg ons op Facebook

Rapper Booba is nu klaar om golven te maken op de cannabismarkt. In samenwerking met T.H. Seeds heeft Booba zijn eigen lijn cannabisvariëteiten ontwikkeld onder de merknaam PRT LAB, die THC-bloem zal verkopen op legale markten en CBD-producten elders (bloem en vapes), met één indicator in gedachten: kwaliteit.

PUBLICITE

Unieke cannabissoorten

Het avontuur van PRT LAB wordt gekenmerkt door een zorgvuldige aanpak bij het selecteren van variëteiten die zich onderscheiden door hun cannabinoïdengehalte, onderscheidende smaak en diepe effecten. De samenwerking met T.H. Seeds, een bedrijf met een rijke geschiedenis op het gebied van cannabisteelt en onderscheidingen, heeft geresulteerd in drie exclusieve soorten. Elke soort heeft zorgvuldig een naam gekregen die zowel de unieke kenmerken als Booba’s artistieke wereld weerspiegelt, waardoor een harmonieuze mix ontstaat van zijn muzikale en ondernemende identiteit.

De eerste 3 strains die verkrijgbaar zijn, zijn Mona Lisa, Game Over en 7G.

Booba's THC cannabissoorten

Booba’s THC bloemen

Een reeks producten voor verschillende markten

PRT LAB begrijpt de verschillende juridische landschappen rond cannabis en heeft een reeks veelzijdige producten ontworpen. Voor regio’s waar recreatieve cannabis illegaal blijft, lanceert PRT LAB drie CBD-rassen en een CBD-vape-pen. Deze producten spelen in op de groeiende vraag naar legale, niet-psychotrope producten op basis van cannabinoïden die potentiële voordelen bieden op het gebied van welzijn zonder het euforische effect dat geassocieerd wordt met THC.

 

PUBLICITE
Booba's CBD

CBD-producten van PRT LAB

De officiële lancering van Booba’s cannabisproducten vindt plaats op het Mary Jane Berlin cannabis festival, een evenement dat bekend staat om zijn rol in het tonen van de nieuwste trends en innovaties in de cannabisindustrie. Het festival, dat eind deze week plaatsvindt, is het perfecte platform voor Booba om zijn nieuwe cannabislijn te presenteren aan een divers en enthousiast publiek.

Naast cannabis- en CBD-gebaseerde producten zal Booba’s merk ook een reeks exclusieve producten aanbieden. Deze producten zijn ontworpen om zowel cannabisliefhebbers als Booba-fans aan te spreken, de invloed van de rapper te versterken en zijn bereik in de lifestyle-markt te vergroten.

 

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed