Connect with us

Woordenlijst cannabis

Open stralen

Open blasting is een gevaarlijke en ongereguleerde methode om cannabis te extraheren.

PUBLICITE

Open stralen is een archaïsche methode om cannabisextracten te produceren, waarbij gebruik wordt gemaakt van een brandbaar oplosmiddel in een glazen of metalen buis. Moderne, gereguleerde extractiemethoden kunnen ook oplosmiddelen gebruiken, maar dan in een veilig, afgesloten systeem dat wordt bediend door getrainde en ervaren professionals.

Vanwege het explosiegevaar wordt open explosie beschouwd als een potentieel gevaarlijk proces. Het is niet legaal en wordt niet gebruikt in commerciële extractiefaciliteiten.

Meer over open blasting

Open blasting was populair in de vroege jaren 1990 onder hobbyisten die het gebruikten om BHO te produceren. Omdat de buizen niet afgesloten waren en aardolieproducten zoals butaan brandbaar zijn, waren ongelukken onvermijdelijk.

De gesloten circuit afzuigsystemen die tegenwoordig in professionele installaties worden gebruikt, staan onder druk, waardoor een efficiëntere extractie mogelijk is waarbij minder butaan of andere oplosmiddelen worden gebruikt.

PUBLICITE

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed