Connect with us

Curaleaf International aangekondigd als hoofdpartner van Cannabis Europa conferentie in Londen

Gepubliceerd

on

Cannabis Europa 2024
Volg ons op Facebook

Curaleaf International, ’s werelds grootste cannabisbedrijf, is aangekondigd als hoofdpartner van Cannabis Europa, dat op 25 en 26 juni 2024 in Londen wordt gehouden.

PUBLICITE

Cannabis Europa is Europa’s toonaangevende conferentiereeks die invloedrijke leiders op het gebied van wetenschap, beleid en bedrijfsleven met elkaar in contact brengt en helpt een verantwoorde en efficiënte Europese cannabisindustrie op te bouwen die toegang en groei bevordert. Met een focus op innovatie, regelgeving en investeringsmogelijkheden binnen de snel evoluerende cannabisindustrie, dient de conferentie als platform voor zakelijke leiders, beleidsmakers, investeerders, patiënten en voorstanders om samen te werken en vooruitgang te stimuleren.

Als hoofdpartner van Cannabis Europa brengt Curaleaf International zijn ongeëvenaarde expertise en toewijding in om de medische cannabisindustrie in Europa vooruit te helpen. Als marktleider in een snel groeitraject wordt Curaleaf International gedreven door onderzoek en de hoogste graad van wetenschappelijke nauwkeurigheid, en zet zo de standaard voor de industrie.

De Europese markt voor medicinale cannabis zal in 2027 naar verwachting bijna €2,2 miljard waard zijn en bijna 1,5 miljoen patiënten in de regio bedienen, volgens voorspellingen gepubliceerd door Prohibition Partners in The European Cannabis Report: 8th Edition.

“We zijn verheugd om met Cannabis Europa samen te werken aan dit baanbrekende evenement”, zegt Juan Martinez, directeur van Curaleaf International. “Als wereldleider in cannabis zijn we zeer toegewijd aan het stimuleren van positieve verandering en het vormgeven van de toekomst van de industrie. Cannabis Europa biedt een platform van onschatbare waarde voor samenwerking, innovatie en onderwijs, en we kijken ernaar uit om bij te dragen aan zinvolle discussies en inzichten tijdens de conferentie.”

PUBLICITE

Over de samenwerking zei Stephen Murphy, medeoprichter en CEO van Cannabis Europa en Prohibition Partners: “Sinds 2018 is Cannabis Europa een bestemming voor echte leiders in de industrie en het beleid om samen te komen en de toekomst van cannabis vorm te geven. We zijn verheugd Curaleaf International te verwelkomen als Principal Partner van Cannabis Europa, dat dit jaar in juni in Londen wordt gehouden. Als wereldleider in de cannabisindustrie ondersteunt Curaleaf International positieve veranderingen in de gezondheidszorg en stelt normen voor een opkomende industrie.

De Cannabis Europa conferentie in Londen zal een breed scala aan sprekers samenbrengen, waaronder experts uit de industrie, politici, professionals uit de gezondheidszorg en investeerders, om onderwerpen te bespreken zoals medische vooruitgang, regelgevende kaders, investeringsmogelijkheden en wereldwijde markttrends.

Ga voor meer informatie over Cannabis Europa en om u te registreren voor de conferentie naar: www.cannabis-europa.com.

Voor mediavragen of interviewverzoeken kunt u contact opnemen met:

PUBLICITE

Mike Hoban
Hoofd Marketing en Communicatie
Prohibition Partners
+44(0)7841 697 433
michael@prohibitionpartners.com

Over Cannabis Europa

Cannabis Europa conferenties brengen invloedrijke leiders uit de wetenschap, het beleid en het bedrijfsleven met elkaar in contact en helpen een verantwoordelijke en efficiënte Europese cannabisindustrie op te bouwen die innovatie, toegang en groei bevordert. Onze evenementen zijn een katalysator voor beleidsverandering en een platform voor cannabisgerelateerde bedrijven om in contact te komen met mainstream merken.

De inaugurele conferentie van Cannabis Europa vond plaats in 2018 in het Barbican in Londen. Binnen een maand erkende het ministerie van Binnenlandse Zaken de medische voordelen van cannabis en herzag het zijn standpunt over het gebruik ervan als medicijn, waarmee de weg werd ingeslagen naar toegang voor patiënten. Sindsdien werkt Cannabis Europa aan het vormgeven van de toekomst van cannabis en organiseert het toonaangevende conferenties in: Parijs (2019), Londen (2019), Toronto (2019), New York (2019), Madrid (2020) en Londen (2021, 2022, 2023).

Over Curaleaf International

Curaleaf International is een van de grootste verticaal geïntegreerde cannabisbedrijven in Europa. Haar unieke leverings- en distributienetwerk voor de Europese markt combineert baanbrekende wetenschap en onderzoek met state-of-the-art kweek, extractie en productie. In een context van snelle groei is de nadruk op kwaliteit en expertise erop gericht om veilige, betrouwbare en effectieve zorg voor iedereen te garanderen.
Het netwerk van dochterondernemingen van Curaleaf International omvat Curaleaf Clinic, Curaleaf Pharmacy en Curaleaf Laboratories in het Verenigd Koninkrijk. Het omvat ook het kweekcentrum Terra Verde in Portugal, de onderzoeks- en ontwikkelingslocatie Medalchemy in Spanje, de groothandel en distributeur Four20 Pharma in Duitsland en de Poolse groothandel Can4Med.

Curaleaf International is onderdeel van Curaleaf Holdings, Inc, een toonaangevend wereldwijd cannabisbedrijf. Curaleaf is genoteerd aan de Toronto Stock Exchange (TSX) en wordt verhandeld op de OTCQX onder het symbool CURLF.

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed