Connect with us

De grootste hennepplant ter wereld!

Gepubliceerd

on

De grootste hennepplant ter wereld
Volg ons op Facebook

Hennep is een veelzijdig en duurzaam gewas en wordt al sinds mensenheugenis geroemd om zijn talloze toepassingen. Van textiel en papier tot biobrandstoffen en bouwmaterialen, de toepassingen van hennep zijn even divers als milieuvriendelijk. Dankzij de lage behoefte aan pesticiden en het vermogen om in verschillende klimaten te gedijen, is hennep een veelbelovend alternatief geworden voor traditionele gewassen.

PUBLICITE

In een tijd waarin de wereld voor grote milieuproblemen staat, biedt hennep een sprankje hoop op een duurzamere toekomst. De snelle groei, gecombineerd met het vermogen om kooldioxide vast te leggen en bodems te regenereren, maakt hennep een essentieel onderdeel van de inspanningen om klimaatverandering tegen te gaan.

Terwijl onderzoekers en telers de grenzen van het mogelijke blijven verleggen, hebben Californische hennepboeren de grootste hennepplant ooit gekweekt!

Met een opvallende hoogte van 7,23 meter vestigt dit imposante exemplaar niet alleen een nieuw wereldrecord, maar benadrukt het ook het ongelooflijke potentieel van het kweken van hennep voor vezels. De Riverdale Farm maakte er een korte reportage van, die we hieronder met jullie delen.

PUBLICITE

 

Via CNNBS

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed