Connect with us

In New Orleans verslinden ratten cannabis die is opgeslagen in de bewijskamer

Gepubliceerd

on

Rat eet cannabis
Volg ons op Facebook

Ratten, cannabis en tentoonstellingen zijn misschien de ingrediënten van een absurde komedie, maar voor de politie van New Orleans is het een verschrikkelijke realiteit.

PUBLICITE

Ambtenaren van de politie van New Orleans vertelden deze week aan een gemeenteraadscommissie dat ratten hun hoofdkwartier hebben geteisterd en zich tegoed doen aan cannabis die is opgeslagen in een bewijskamer.

Anne Kirkpatrick, de directeur van de New Orleans Police Department, sloeg alarm tijdens een vergadering van de gemeenteraadscommissie. Ratten hebben hun hoofdkwartier geteisterd en doen zich tegoed aan cannabis die is opgeslagen in een bewijskamer.

Volgens NOLA.com, klaagde Kirkpatrick: “De ratten eten onze cannabis. Ze zijn allemaal stoned.”

De ellende van de New Orleans Police Department gaat veel verder dan een knaagdierenplaag. Een anonieme NOPD-veteraan onthulde aan verslaggevers de langdurige problemen die het hoofdkwartier in de binnenstad teisteren. “Het is verschrikkelijk. Ik denk niet dat het ooit hersteld is van Katrina, om eerlijk te zijn,” klaagde de agent.

PUBLICITE

Na de orkaan van 2005 liep het gebouw onder water, waardoor er een ideale broedplaats voor ongedierte ontstond. In de loop der jaren is het gebouw verslechterd, met schimmel, verouderde infrastructuur en een rattenpopulatie die endemisch is geworden en blijkbaar profiteert van de situatie.

Ratten hebben een goede rug

Vreemd genoeg reikt de saga van knaagdieren die zich te buiten gaan aan ongebreidelde cannabisconsumptie verder dan de grenzen van New Orleans. Gevallen van muizen die in beslag genomen cannabis consumeerden zijn gemeld in Zuid-Amerika en India.

In Argentinië leidde de verdwijning van bijna 500 kilo cannabis uit een politiemagazijn, waarvan ratten de schuld kregen, tot een controverse die leidde tot het ontslag van acht agenten. Ook in Noord-India zouden ratten meer dan 25 kilo in beslag genomen wiet hebben verslonden, wat leidde tot een kritisch onderzoek naar de praktijken van wetshandhavers.

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed