Connect with us

De International Cannabis Business Conference (ICBC) keert terug naar Berlijn in juni 2023

Gepubliceerd

on

ICBC Berlijn 2023

DeInternational Cannabis Business Conference houdt op 29-30 juni 2023 opnieuw zijn vlaggenschip, het business-to-business (B2B) evenement en de beurs in Berlijn, Duitsland. Naast het B2B-evenement, het grootste in zijn soort in Europa, organiseert de International Cannabis Business Conference op 27 juni een Global Investment Forum in Berlijn.

PUBLICITE

Een gunstige context

De cannabishervorming is aan de gang in Duitsland, en daarmee worden veel zakelijke kansen gecreëerd, zowel binnen als buiten de Duitse grenzen. Duitsland luidt een heel nieuw tijdperk in voor de cannabisindustrie in Europa, en het vlindereffect zal over de hele wereld voelbaar zijn. Deze spannende tijden en de evenementen van de International Cannabis Business Conference in Berlijn hadden niet op een beter moment kunnen komen.

ICBC is ’s werelds eerste serie cannabis B2B-evenementen, met eerdere conferenties in meerdere landen op meerdere continenten. De evenementenserie is eigendom van en wordt gerund door voorstanders van cannabis die geloven in het vieren van de cannabiscultuur en het bieden van educatieve en netwerkmogelijkheden van wereldklasse in de cannabisindustrie.

“We zijn erg enthousiast om de conferentie dit jaar in Berlijn te organiseren, omdat Duitsland op het punt staat cannabis voor volwassenen te legaliseren. Ons team is verheugd om de deelnemers een evenement van wereldklasse te kunnen bieden voor de cannabisindustrie en -beleid, evenals mogelijkheden voor netwerken en entertainment, op zo’n historisch moment voor Europa’s opkomende cannabisindustrie,” aldus Alex Rogers, oprichter van ICBC.

Niet alle netwerkgelegenheden zijn gelijk, en dit geldt met name voor de cannabissector. ICBC-evenementen worden bijgewoond door cannabisleiders uit tientallen verschillende landen, waarbij het B2B-evenement in Berlijn het toonaangevende internationale cannabisevenement in zijn soort is voor 2023. De conferentie zelf wordt gehouden in het iconische Estrel-hotel in Berlijn.

PUBLICITE

Het volledige programma en de sprekers worden binnenkort bekendgemaakt.

Boek je tickets voor beide evenementen voordat ze zijn uitverkocht en profiteer van 25% korting door deze link te volgen!

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed