Connect with us

[PERSBERICHT] Cannamarade, doe mee met de Cannaparade!

Gepubliceerd

on

Cannaparade 2023

Voor de 22e editie van de mars voor de legalisatie van cannabis in Parijs, zal de CANNAPARADE 2023 op zaterdag 27 mei van de Place de la République naar de Place de la Bastille lopen.

PUBLICITE

Feestelijk en politiek, de CANNAPARADE verzamelt zich elk jaar in de straten van Parijs. Met zijn praalwagens met geluidsinstallatie roept deze demonstratie op tot een beleidsverandering om de cannabismarkt te reguleren.

Binnenkortzal Duitsland legaliseren, met voorzorgsmaatregelen die een wetenschappelijk experiment waardig zijn. Luxemburg en Tsjechische Republiek kondigen aan dat ze het voorbeeld van Uruguay (2014), Canada (2018), of Malta (2020) zullen volgen.

Om de volksgezondheid en de veiligheid in Frankrijk te verbeteren, voor de Franse en Europese hervorming van het “Drugs”-beleid, om de “2030-doelstellingen voor duurzame ontwikkeling” te bereiken: “Cannamarade, doe mee met de Cannaparade!”.

Vergeet niet dat deze rally plaatsvindt als onderdeel van een internationaal evenement “Drug Peace March 2023 – Global March for Cannabis Liberation” of “Million Marijuana March”, in Frankrijk bekend als “Cannaparade – Marche Mondiale pour la légalisation du Cannabis 2023”, omgedoopt tot “Cannaparade 2023”.

PUBLICITE

In Parijs, net als in Rio de Janeiro, Auckland, Berlijn, Lima, Tel Aviv en Praag, roepen we op tot een hervorming van het drugbeleid en een eerlijkere, meer doeltreffende regulering, in het bijzonder van cannabis. Deze rally’s worden sinds 1999 gehouden in meer dan 300 steden over de hele wereld, meestal elke eerste zaterdag van mei en in Parijs op de laatste zaterdag van mei.

Geprogrammeerd programma

  • Samenkomst op de Place de la République vanaf 13.00 uur met de Soundsystems van Etat2nd en Koalisons, met de Fanfare Tarace Boulba aan het hoofd van de stoet om de “patientEs impatienTes” mars te leiden.

Rond 16u: Aankomst op de Place de la Bastille.

16u tot 19u: toespraken door verschillende vertegenwoordigers van verenigingen, vakbonden, politici en artiesten en versterkte muziekconcerten (tot 20u).

De demonstratie eindigt op de Place de la Bastille met een statische bijeenkomst, informatiestands en toespraken namens de verschillende betrokken organisaties.

PUBLICITE

Bovendien wordt dit jaar in het bijzonder gekenmerkt door protesten tegen de hervormingen van de Franse regering, wat het zoeken naar convergenties versterkt met bewegingen die politieke voorstellen in het publieke debat brengen die verwelkomd zullen worden als onderdeel van de 22e editie van de Wereldmars voor de legalisatie van cannabis in Parijs, Cannaparade 2023, op zaterdag 27 mei.

De sleutelwoorden tijdens deze mars zijn: Decriminalisatie van gebruik – Nationaal publiek debat – Therapeutische cannabis – Preventie zonder stigmatisering – Zelfproductie & Cannabis Social Clubs. Voor Franse en Europese hervorming van het beleid voor legale en illegale drugs.

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed