Connect with us

De kunst van het koken met cannabis: André Schneider en zijn recept voor de B-45 smoothie

Gepubliceerd

on

André Schneider

In de afgelopen jaren is de wereld van de culinaire kunsten getuige geweest van een intrigerende fusie, waarbij de gastronomische keuken het therapeutische potentieel van cannabis ontmoet. In Duitsland valt één naam op in deze revolutionaire culinaire grens: die van André Schneider, een Duitse chef-kok met een passie voor cannabis en een avontuurlijke instelling die hem naar alle uithoeken van de wereld heeft gebracht.

PUBLICITE

André Schneider: De reis van een cannabiskok

André’s culinaire reis begon op een onconventionele manier. Na jaren van introspectie en zelfontdekking voltooide hij zijn culinaire opleiding op 30-jarige leeftijd. Deze late start was slechts het begin van een buitengewone carrière waarin hij later de kunst van het koken met cannabis onder de knie zou krijgen.

Zijn eerste baan bracht hem naar het eiland Mallorca, waar hij kookte voor beroemdheden zoals Modern Talking’s iconische zanger en producer Dieter Bohlen. André’s reislust bracht hem al snel naar het Caribisch gebied, naar het eiland Dominica om precies te zijn. Hier dompelde hij zich onder in de lokale levenswijze, kwam hij in contact met de Rastafari gemeenschap en verdiepte hij zijn kennis over cannabis.

Deze ervaring legde de basis voor André’s cannabiskeuken, waarbij zijn passies voor cannabis, kruiden, genezing, professioneel koken en reizen samensmelten tot een unieke culinaire niche.

Na 18 maanden in het Caribisch gebied keerde André terug naar Duitsland, maar hij kon niet lang blijven. Zijn volgende avontuur bracht hem naar Azië, waar hij drie jaar in Hanoi, Vietnam woonde en buurlanden als Laos, Cambodja en Thailand verkende. Hier vond zijn passie voor koken met cannabis gehoor bij vrienden en expats.

PUBLICITE

In 2016 keerde André terug naar Duitsland en in 2017 stichtte hij zijn eigen gezin in Vietnam. Zijn carrière nam een grote wending in 2018 toen hij bij een henneptijdschrift ging werken. Daarna begon hij artikelen, menu’s en recepten te schrijven over de cannabiskook en vestigde hij zich als expert in verfijnde cannabisbereidingen.

In 2019 begon André aan een reis naar de noordelijke regio’s van Vietnam om een documentaire te maken over Cannabis Sativa L aan de Chinees-Vietnamese grens en het belang ervan voor de lokale gemeenschappen.

Een van André’s meest opmerkelijke reizen bracht hem in 2019 naar de Democratische Republiek Congo, waar hij enkele weken als cannabisexpert werkte en het onderwerp uit de eerste hand bestudeerde.

In 2021 werd André’s kookboek ‘HighCuisine by Andre Schneider’ in het Engels gepubliceerd en gepresenteerd in Berlijn. Hoewel het boek aanvankelijk moeilijkheden op de markt ondervond, blijft André vechten om het weer tot leven te brengen.

PUBLICITE

Sindsdien werkt André als freelance kok voor VIP’s en bedrijven op evenementen zoals de Mary Jane Expo. Zijn expertise in de cannabiskook bracht hem over de hele wereld, waar hij presentaties gaf op beurzen in Mexico, Italië, Spanje en Berlijn.

Vandaag de dag is André Schneider een pionier op het gebied van de cannabiskook en slaat hij een brug tussen gastronomisch koken en de therapeutische eigenschappen van cannabis. Zijn culinaire reis is een bewijs van zijn passie voor onderzoek, de helende potentie van kruiden en zijn verlangen om zijn expertise met de wereld te delen.

De B-45 smoothie voor een back-to-school boost

Nu we weer naar school gaan, is het essentieel om ons immuunsysteem een boost te geven om gezond en vol energie te blijven. Een heerlijke manier om dit te doen is door de B-45 smoothie te maken, geïnspireerd door de beroemde cannabissoort van Silent Seeds. Deze verkwikkende smoothie zit boordevol vitaminen, mineralen en het goede van cannabis en maakt je klaar voor succes.

Ingrediënten voor B-45 Smoothie

Ingrediënten voor B-45 Smoothie

Ingrediënten voor 4 porties:

Voor de smoothie:

  • 1 tot 2 handen verse spinazie
  • Verse ananas in stukjes
  • 1 halfrijpe mango
  • 1 appel (elke soort)
  • 1 halfrijpe banaan
  • 4 eetlepels (50g) geroosterde hennepzaden
  • 150ml kokoswater (of zuivelvrije melk naar keuze)

Voor B-45 cannabis MCT olie:

4 ml B-45 cannabis MCT olie (10:1 ml/g verhouding)

Instructies:

1. Bereid de B-45 cannabis MCT olie:

Infuseer de MCT kokosolie langzaam met de B-45 cannabis bloemen. Dit proces zorgt voor een correcte infusie en activering van de cannabinoïden. MCT olie wordt gebruikt als draagolie vanwege de gemakkelijke verteerbaarheid.

2. Stel de smoothie samen:

Doe de volgende ingrediënten in een blender: spinazie, stukjes ananas, rijpe mango, appel, rijpe bananen en geroosterde hennepzaadjes.
Giet er 150 ml kokoswater (of zuivelvrije melk naar keuze) bij.
Voeg 4 ml (120 mg THC) geprepareerde B-45 MCT cannabisolie toe.

3. Mix tot perfectie:

Mix alle ingrediënten tot een gladde, romige smoothie.
Als je een koudere, dikkere smoothie wilt, voeg dan 200 ml gemalen ijs toe en blend nogmaals kort.

4. Geniet en experimenteer:

Je B-45 smoothie is nu klaar om van te genieten. Schenk hem in glazen en geniet van zijn weldadige werking en verkwikkende smaken.

De B-45 smoothie

De B-45 smoothie

Voel je vrij om dit recept aan te passen aan je eigen smaak en voedingsvoorkeuren door andere ingrediënten toe te voegen.

Deze B-45 smoothie is niet alleen een traktatie voor je smaakpapillen, het is ook een krachtpatser op voedingsgebied. De spinazie levert foliumzuur en vezels, de ananas vitamine C en spijsverteringsenzymen, terwijl de bananen zoetheid en romigheid toevoegen. Appels leveren extra voedingsstoffen en geroosterde hennepzaden zorgen voor een nootachtige smaak. B-45 MCT cannabisolie voegt een uniek tintje toe met zijn stimulerende effecten en kenmerkende terpeenprofiel.

Bovendien staat de mango in de smoothie erom bekend dat het de effecten van cannabis versterkt en verlengt, waardoor het een ideale keuze is voor degenen die willen genieten van de voordelen ervan.

Begin je dag met deze energieke B-45 smoothie, nu het weer tijd is om naar school te gaan, en je wordt versterkt met een uitbarsting van vitaliteit om de uitdagingen van de dag aan te gaan. André Schneiders culinaire expertise en passie voor cannabis komen samen in dit recept, dat een heerlijke en gezonde manier is om de dag te beginnen.

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed