Connect with us

Do It Fluid: Snoop Dogg lanceert met cannabis geïnfuseerde drankjes, een rookloos alternatief voor alcohol

Gepubliceerd

on

Doe het vloeibaar
Volg ons op Facebook

Hill Beverage en medeoprichter Snoop Dogg hebben Do It Fluid gelanceerd, een innovatief assortiment drankjes met cannabisextracten.

PUBLICITE

De drankjes worden gepositioneerd als een gezonder, rookloos alternatief voor traditionele alcohol- en tabaksopties, met natuurlijke ingrediënten en een mix van THC en CBD.

“Nu ik de volgende stap in mijn evolutie neem, was de visie van Hill Beverage voor cannabisdrankjes de perfecte overgang,” zei Snoop in een briefje aan El Planteo. “Wat we hebben gecreëerd is een volledig natuurlijk, heerlijk alternatief dat niet ten koste gaat van de high, terwijl het de fans de perfecte optie voor overdag of ’s avonds biedt.”

Revolutie van cannabisconsumptie met de geïnfuseerde drankjes van Snoop Dogg

De productlijn, een samenwerking tussen Snoop Dogg’s Death Row Records en Hill Beverage, heeft als doel cannabisconsumptie te herdefiniëren. Het biedt een nieuwe ervaring met vier verschillende smaken: Blood Orange, Blue Razz, Cherry Limeade en Peaches N Honies, verkrijgbaar in CBD-only en THC + CBD versies.

Snoop Dogg toonde zich enthousiast over de transitie naar cannabisdranken, in lijn met de visie van Hill Beverage Co. CEO Jake Hill benadrukte de rol van het merk in de nieuwe richting van de cannabisindustrie, met een focus op natuurlijke en smakelijke alternatieven.

PUBLICITE

De Do It Fluid-drankjes zijn nu verkrijgbaar op HillBeverageCo.com en DeathRowCannabis.co, en bieden verschillende smaken met gedetailleerde ingrediëntenlijsten en calorieëntellingen. Het bedrijf is van plan om de beschikbaarheid in dispensaria en winkels in de hele VS uit te breiden tot 2024.

Hill Beverage Co, opgericht door Jake Hill in 2023, is gespecialiseerd in met cannabis geïnfuseerde dranken en werkt samen met verschillende marktleiders. Death Row Records Cannabis, nieuw leven ingeblazen onder Snoop Dogg, weerspiegelt de hiphopcultuur van de jaren 90 en wil het label herintroduceren bij een hedendaags publiek.

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed