Connect with us

Een moeder en zoon maken een “omgekeerd eetbaar” om de effecten van cannabis te verzachten

Gepubliceerd

on

Een anti-eetbaar
Volg ons op Facebook

De legalisering van cannabis in Massachusetts heeft ertoe geleid dat steeds meer mensen experimenteren met cannabis en zijn derivaten. Helaas kan dit experimenteren soms gepaard gaan met onverwachte en onaangename bijwerkingen, zoals een te sterk effect, angst of paranoia.

PUBLICITE

Een duo van moeder en zoon uit Boston heeft een mogelijke oplossing ontwikkeld onder de naam ‘Soft Landing’. Eli Stoloff, net afgestudeerd aan de Cornell University, beschrijft het als een omgekeerde edible: in tegenstelling tot traditionele edibles die consumenten stoned maken, brengt Soft Landing ze weer naar beneden.

Stoloff legt uit dat hij tijdens zijn studie aan Cornell verhalen hoorde van studenten die edibles gebruikten zonder dat ze snel konden afkicken van de euforische staat waarin ze verkeerden. De edibles, waaronder met cannabis geïnfuseerde voedingsmiddelen zoals snoepjes of de beruchte space cake, hebben tussen de 30 minuten en 2 uur nodig om in te werken en kunnen tot wel 4 uur lang hun invloed doen gelden, waardoor sommige mensen ofwel verbaasd zijn over hoe lang het duurt om high te worden of verloren zijn door de comeback die maar niet komt.

Een chocoladereep om weer beneden te komen

Stoloff en haar moeder, Alice Stone, hebben daarom een chocoladereep gemaakt waarmee cannabisgebruikers hun euforische toestand beter onder controle kunnen houden. Stone, een ondernemer die gespecialiseerd is in alternatieve geneeswijzen, stuitte op een artikel in een medisch tijdschrift waarin een natuurlijke molecule wordt beschreven die in verschillende kruiden en specerijen voorkomt en die bijvoorbeeld gelijk zou kunnen zijn aan het effect van zwarte peper op highs die iets te sterk zijn, waarvan bekend is dat het de effecten van THC omkeert.

“Na veel pogingen en aanpassingen zijn we uitgekomen bij de uiteindelijke formule die effectief de maximale hoeveelheid van deze molecule levert,” vertelde Stoloff CBS News Boston.

PUBLICITE

Om hun product te valideren voerden ze een medisch onderzoek uit naar Soft Landing, waaruit bleek dat 80% van de ondervraagden het als “effectief” of “zeer effectief” beoordeelden.

Sean Hope, geïnterviewd door CBS News Boston, werd investeerder nadat hij de chocolade zelf had geprobeerd. Hij zei dat hij zich in balans voelde en onmiddellijke effecten ondervond. Hij concludeerde dat het werkte.

Stoloff en Stone zijn ervan overtuigd dat ze de juiste succesformule hebben gevonden. Stoloff zei: “Ik geloof dat we een winnend product hebben en dat we samen grootse dingen kunnen bereiken.

Soft Landing staat op het punt om de markt van Massachusetts te betreden en is actief op zoek naar extra investeringen om de productie te verhogen.

PUBLICITE

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed