Connect with us

Los Cauces: het eerste cannabisreservaat in Zuid-Argentinië

Gepubliceerd

on

Los Cauces
Volg ons op Facebook

Het eerste cannabisreservaat van Patagonië heeft zijn deuren geopend in de Epuyén-vallei, in Chubut, en biedt een nieuwe ervaring in cannabistoerisme. In een omgeving waar de natuur haar grootsheid ontvouwt, presenteert Los Cauces zich als een toevluchtsoord voor cannabis- en natuurliefhebbers, dat niet alleen accommodatie biedt, maar ook een diepgaande onderdompeling in de teelt van Cannabis Sativa op hoogte.

PUBLICITE

Cannabistoerisme in ArgentiniëCannabistoerisme in Argentinië

Het initiatief, een samenwerking tussen Biocann en Cannabis Farm&Lab en ondersteund door gerenommeerde Argentijnse instellingen zoals INASE, SENASA, CONICET en het Argentijnse ministerie van Volksgezondheid, onderscheidt zich door zijn inzet voor onderzoek en duurzaamheid. Het reservaat beslaat 12 hectare van een Andesbos in Patagonië, strategisch gelegen aan de samenvloeiing van twee smeltwaterrivieren, wat niet alleen garant staat voor een droomlandschap, maar ook een ideaal ecosysteem biedt voor het kweken van cannabis.

Los Cauces profiteert van zijn ligging op de 42e breedtegraad, een breedtegraad die door zijn klimatologische en geografische kenmerken ideaal is voor de ontwikkeling van Cannabis Sativa planten. De hoogte, de vruchtbaarheid van de bodem en het Patagonische klimaat creëren perfecte omstandigheden, waar zuivere lucht en mineraalrijk water de gewassen voeden en een productie van hoge kwaliteit garanderen.

Cannabis in ArgentiniëToeristische cannabisboerderij in Argentinië

De Los Cauces ervaring gaat verder dan het kweken alleen. Bezoekers kunnen van maandag tot en met zaterdag genieten van rondleidingen, waarbij ze de kans krijgen om meer te leren over het hele leven van de plant, van verzorging tot cannabisonderzoek, en zich onder te dompelen in de rust van de natuurlijke omgeving. Het reservaat biedt ook de kans om de Comarca Andina del Paralelo 42 en haar natuurlijke wonderen te ontdekken, zoals de Cascada Solitaria waterval, de Pirque en Coihue heuvels en het water van het meer van Epuyén.

Cauces heeft ook drie hutten die zijn uitgerust voor maximaal zes personen, waar bezoekers kunnen genieten van de volledige cannabiservaring: Casa Indica, Kush Haus en Haze Haus bieden alle voorzieningen die nodig zijn voor een ontspannen verblijf, inclusief rondleidingen door de gewassen.

PUBLICITE

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Geef een reactie

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed