Connect with us

Nevada’s eerste cannabislounge opent later deze maand in Las Vegas

Gepubliceerd

on

Rook en spiegels in Las Vegas
Volg ons op Facebook

Nevada voegt een nieuwe dimensie toe aan zijn toeristische attracties met de opening van de eerste cannabis lounge voor cannabis (buiten tribale gebieden), die het dus mogelijk maakt om cannabis gekocht bij een van de tientallen legale dispensaria in de stad ter plekke te consumeren.

PUBLICITE

Voorzien in de behoefte aan legale consumptieruimtes

Toezichthouders in Nevada hebben de eerste vergunning verleend voor een cannabis consumptielounge in Las Vegas. De langverwachte beslissing komt na jaren van anticipatie en wetgevend werk. De lounge, met de naam Smoke and Mirrors, bevindt zich op het terrein van Thrive Cannabis Marketplace, een van de grote lokale spelers op de cannabismarkt.

Het verkrijgen van deze licentie ging niet zonder moeilijkheden. Nevada’s Cannabis Compliance Board (CCB) heeft Smoke and Mirrors streng geëvalueerd en ervoor gezorgd dat de voorschriften strikt werden nageleefd. Zoals vermeld in Bronnen B, K en M kwam de uiteindelijke goedkeuring na een volledige inspectie, wat de toewijding aan veiligheids- en nalevingsnormen in de bloeiende cannabissector onderstreept.

Een van de belangrijkste motieven voor het opzetten van cannabis consumptielounges is het aanpakken van het probleem van beperkte consumptieruimtes voor cannabisconsumenten. Ondanks de legalisering van cannabis voor volwassenen blijft openbare consumptie op veel plaatsen verboden, waaronder hotels en casino’s.

Deze situatie heeft een gat in de markt gecreëerd, waardoor toeristen en inwoners van de staat beperkte opties hebben om te genieten van legale cannabisproducten. Smoke and Mirrors wil dit gat opvullen door een gastvrije omgeving te bieden waar klanten veilig en verantwoord cannabis kunnen consumeren.

PUBLICITE

Een innovatie- en welkomstcentrum

Naast zijn functie als consumptieruimte wil Smoke and Mirrors een centrum worden voor creativiteit en gemeenschapsbetrokkenheid. Zoals Chris LaPorte, managing partner van RESET, uitlegt, overstijgt de lounge traditionele locaties door artiesten en muzikanten een platform te bieden om hun talenten te tonen. De lounge zal ook cannabis cocktails aanbieden tijdens de evenementen.

Terwijl Smoke and Mirrors zich opmaakt om zijn deuren te openen voor het publiek, worden cannabisliefhebbers en spelers uit de industrie ongeduldig. Voor hen betekent deze mijlpaal meer dan de opening van een nieuw etablissement: het zou het begin kunnen zijn van een nieuw tijdperk in de cannabishoreca in de Silver State.

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Geef een reactie

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed