Connect with us

Mary Jane Berlin: Een viering van cannabiscultuur en innovatie

Gepubliceerd

on

Mary Jane Berlijn 2024
Volg ons op Facebook

Berlijn – een stad die bekend staat om zijn culturele diversiteit, levendige kunstscene en open sfeer – organiseert een evenement dat het hart van de cannabiscultuur vertegenwoordigt: Mary Jane Berlin.

PUBLICITE

Sinds de oprichting in 2016 heeft Mary Jane Berlin zich gevestigd als Duitslands oudste en meest gerenommeerde cannabisexpo. Jaar na jaar komen liefhebbers, kenners en nieuwsgierigen van over de hele wereld om deel te nemen aan dit bijzondere evenement.

Mary Jane Berlin heeft zichzelf niet alleen gevestigd als Duitslands oudste tentoonstelling, maar ook als Europa’s grootste etalage voor cannabisproducten. Met een groot aantal exposanten en een breed scala aan producten biedt de beurs een indrukwekkende variëteit die alle bezoekers zal bekoren.

De volgende editie wordt gehouden in Berlijn van 14 tot 16 juni 2024. Alle details vind je op hun website.

De cannabisexpo voor je zintuigen

Mary Jane Berlin is veel meer dan alleen een cannabisexpo. Het is een plek om innovatie te vieren, ideeën uit te wisselen en inspiratie op te doen. Van de nieuwste trends in de cannabisindustrie tot politieke ontwikkelingen op het gebied van industriële hennep, je vindt het hier allemaal. En dat is nog niet alles: alle bekende merken in de branche zijn hier vertegenwoordigd, zodat bezoekers de kans krijgen om producten van de hoogste kwaliteit uit eerste hand te ontdekken en te ervaren.

PUBLICITE

Van kunsttentoonstellingen tot live toespraken, het evenement biedt een verscheidenheid aan ervaringen die al je zintuigen zullen prikkelen.

Ontdek de verschillende smaken en texturen van cannabisproducten, de creatieve tentoonstelling van kunst en design, of dompel jezelf gewoon onder in de bruisende energie van het evenement.

Mary Jane Berlin

Een plaats van gemeenschap en uitwisseling

Een van de opvallendste kenmerken van Mary Jane Berlin is de sfeer van gemeenschap en uitwisseling die elke bezoeker verwelkomt. Hier kun je gelijkgestemde mensen en deskundigen ontmoeten en deelnemen aan gesprekken die je perspectief zullen verbreden.

Naast tentoonstellingen en presentaties biedt de beurs een schat aan trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder lezingen door experts, workshops en rondetafelgesprekken die bezoekers in staat stellen hun kennis te verbreden en hun vaardigheden te ontwikkelen.

PUBLICITE

Op 2024 kun je diverse panels bijwonen over onderwerpen als de Duitse industriële hennepwet, medische cannabis in Duitsland, toekomstige Europese markten en cannabisteelt. Sprekers zoals Daniel Kruse (voorzitter van de EIHA), Dr. Knut Gastmeier (Duitse cannabisarts) of Carmen Wegge (sociaaldemocratische partij) zullen hun diepgaande kennis van de sector delen.

Mary Jane Berlin

Artiesten uit de rapscene van de cannabiscultuur

Een ander hoogtepunt van Mary Jane Berlin is de deelname van bekende artiesten uit de cannabiscultuur rapscene. Deze unieke optredens dragen bij aan de levendige sfeer van het festival en bieden bezoekers de mogelijkheid om de muziek en berichten van de artiesten live te ervaren.

Mary Jane Berlin is meer dan alleen een evenement, het is een beweging. Een beweging die zich inzet voor educatie, acceptatie en vrijheid. Door dit evenement bij te wonen, help je het stigma rond cannabis te doorbreken en een wereld te creëren waarin mensen openlijk kunnen praten over hun ervaringen en toegang hebben tot de middelen die ze nodig hebben.”

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed