Connect with us

Mathieu Kassovitz geeft zijn mening over legale cannabis in Canada

Gepubliceerd

on

Mathieu Kassovitz en legale cannabis in Canada

Tijdens zijn bezoek aan Montreal om zijn documentaire over cannabis op te nemen, deelde Mathieu Kassovitz zijn mening over de Canadese aanpak van cannabislegalisatie. Het Canadese tijdschrift Urbania kreeg de kans om met hem te praten in zijn kantoor om de details van zijn nieuwste project te bespreken.

PUBLICITE

Kassovitz, bekend om zijn gedurfde en uitdagende films zoals ‘La Haine’ en ‘Amélie’, werkte samen met Antoine Robin aan de documentaire ‘Cannabis’. De film, die op dinsdag 2 april in première ging op France 5, verkent het culturele en juridische landschap van cannabisregulering in verschillende contexten.

In dit exclusieve interview geeft Kassovitz intrigerende inzichten in het progressieve model van cannabislegalisatie in Canada. Hij denkt na over de maatschappelijke impact van dit beleid en de implicaties voor Frankrijk en daarbuiten.

“Cannabis” onderzoekt niet alleen het Canadese perspectief, maar gaat ook in op de bredere wereldwijde houding ten opzichte van cannabis. De documentaire is een uitgebreide verkenning van de complexe relatie tussen de maatschappij en deze controversiële plant.

Je kunt het onderzoek “Cannabis” streaming vinden op france.tv, in een formaat van 90 minuten en als een serie van 10 afleveringen.

PUBLICITE

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed