Connect with us

Phytocann Group (CBD.fr) neemt Weedy.fr over

Gepubliceerd

on

Wiet en Fytocann

Consolidatie in zicht voor de CBD-markt in Frankrijk? Na zijn internationale expansie met de recente aankoop van de Britse website HempHash.co.uk, heeft Phytocann Group aangekondigd dat het de website Weedy.fr heeft overgenomen, een van de toonaangevende platforms in het CBD- en hennepuniversum in Frankrijk.

PUBLICITE

In de woorden van het bedrijf markeert deze overname “een belangrijke stap voorwaarts in onze missie om onze klanten de beste producten en diensten op dit gebied te bieden”.

“Met deze fusie zijn we in staat om de expertise en kracht van twee grote spelers in de markt te combineren om een nog uitgebreidere en innovatieve klantervaring te bieden. Weedy.fr gebruikers kunnen verwachten te kunnen profiteren van alle voordelen en diensten die worden aangeboden door de Phytocann Group en CBD.fr” aldus Julien Cordobes van Phytocann Group.

Phytocann heeft een reputatie opgebouwd voor de kwaliteit van zijn producten door de nadruk te leggen op transparantie in al zijn activiteiten. Met een breed scala aan CBD-producten, waaronder oliën, capsules, edibles, cosmetica en meer, bevindt Phytocann zich in een goede positie om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van consumenten die op zoek zijn naar natuurlijke wellness-oplossingen en om het werk voort te zetten dat Weedy.co.uk met haar klanten heeft geïnitieerd.

Weedy-klanten zullen nu toegang hebben tot het uitgebreide productassortiment van Phytocann, opnieuw via de Weedy.co.uk website.

PUBLICITE

Over Phytocann Group:

Phytocann Group is een belangrijke speler in de CBD-industrie, toegewijd aan het leveren van CBD-producten van de hoogste kwaliteit aan consumenten. Via haar vlaggenschip platform, CBD.co.uk, heeft Phytocann Group zich gevestigd als een betrouwbare bron van premium CBD-producten, educatie en klantenondersteuning. Door zijn toewijding aan kwaliteit, transparantie en klanttevredenheid staat Phytocann Group aan de top van de CBD-gedreven wellness-revolutie.

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Geef een reactie

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed