Connect with us

Serge Cannabis en Sensi Seeds werken samen aan 4 nieuwe variëteiten

Gepubliceerd

on

Sensi Zaden x Serge Cannabis
Volg ons op Facebook

Sensi Seeds is een samenwerking aangegaan met kweker Serge Cannabis om vier langverwachte nieuwe cannabissoorten te lanceren. De samenwerking combineert het erfgoed en de expertise van Sensi Seeds met de geavanceerde kweektechnieken van Serge Cannabis en belooft kwekers en kenners een uitzonderlijke nieuwe reeks verzamelwietsoorten.

PUBLICITE

De samenwerking: traditie en innovatie smelten samen

Deze samenwerking tussen Sensi Seeds en Serge Cannabis vertegenwoordigt een perfecte synergie tussen traditie en moderniteit. Door de uitgebreide genetische bibliotheek en decennialange expertise van Sensi Seeds te combineren met de innovatieve kweekmethoden van Serge, heeft de samenwerking geresulteerd in vier nieuwe variëteiten. Elke soort is ontworpen om aparte kenmerken te bieden en een breed scala aan cannabisverzamelaars aan te spreken.

Big Berry Bliss

Big Berry Bliss

Big Berry Bliss is een kruising van Gelato 41 x Cherry Pie. Deze indica-dominante variëteit heeft een robuuste structuur die ontworpen is om een hoge productie van grote bloemen te ondersteunen.

[affil url=”https://sensiseeds.com/fr/graines-de-cannabis/big-berry-bliss-femelle?a_aid=0dcb35d4″ text=”Ontdek Big Berry Bliss”]

PUBLICITE

Purple Papaya Paradise

Purple Papaya
Purple Papaya Paradise is een combinatie van papaja en gelei donut. Het terpenenprofiel is een mix van tropische vruchten, terwijl het smaakprofiel iets onverwachts biedt. De effecten van gefeminiseerde Purple Papaya Paradise bloemen zijn langdurig en vreugdevol.

[affil url=”https://sensiseeds.com/fr/graines-de-cannabis/purple-papaya-paradise-femelle?a_aid=0dcb35d4″ text=”Ontdek Purple Papaya Paradise”]

Citrus Fuel

Citrusbrandstof
Met ouders Chemdawg en OG Kush, kun je veel gas verwachten in deze autoflowering Citrus Fuel. De Sativa-dominantie beïnvloedt haar bloemvorm, korte bloeitijd en hoge opbrengst. Dichte bloemen vormen zich op de stevige takken van deze kleine plant.

[affil url=”https://sensiseeds.com/fr/graines-de-cannabis/citrus-fuel-autofloraison?a_aid=0dcb35d4″ text=”Ontdek Citrus Fuel”]

PUBLICITE

Ghostbuzzters OG

Ghostbuzzters OG

Deze soort heeft een indrukwekkende genetische afstamming van Colorado Ghost OG en OG Kush. Ghostbuzzters OG Automatic is een compacte plant met sterke takken die grote oogsten van dichte bloemen ondersteunen. Sativa-invloeden zijn aanwezig in de effecten, terwijl het terpeen- en aromaprofiel wordt gedomineerd door gas.

[affil url=”https://sensiseeds.com/fr/breeding-grounds/serge-cannabis/ghostbuzzters-og-autofloraison?a_aid=0dcb35d4″ text=”Ontdek Ghostbuzzters OG”]

Sensi Seeds: een erfgoed van uitmuntendheid

Sensi Seeds is opgericht in 1985 en heeft een bepalende rol gespeeld in de cannabisindustrie door enkele van de meest iconische en bekroonde soorten te ontwikkelen die vandaag de dag verkrijgbaar zijn. Sensi Seeds is gevestigd in Amsterdam en heeft een reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, consistentie en genetische innovatie. De toewijding van het bedrijf om cannabisgenetica te behouden en de therapeutische voordelen ervan te promoten, heeft Sensi Seeds tot een hoeksteen van de wereldwijde cannabisgemeenschap gemaakt.

Serge Cannabis: de moderne maestro

Serge Cannabis, bekend om zijn dynamische en innovatieve benadering van cannabisteelt, maakte al snel naam in de Californische cannabissector door de Cookies kweeklocatie in Maywood te lanceren. Gepassioneerd door het verleggen van de grenzen van cannabisgenetica, heeft Serge vele unieke soorten gecreëerd die potentie, smaak en veerkracht combineren. Zijn kweektechnieken en scherpe gevoel voor gewenste eigenschappen hebben hem een trouwe aanhang bezorgd onder kwekers op legale markten en liefhebbers elders.

Dit artikel bevat affiliate links. Newsweed verdient een kleine commissie als je via deze links je verzamelzaden koopt, wat ons bedrijf helpt.

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed