Connect with us

Snoop Dogg veroorzaakt controverse: hij rookt in bijzijn van zijn kleinkinderen

Gepubliceerd

on

Snoop Dogg is geen vreemde als het gaat om controverse, vooral als het gaat om zijn affiniteit met cannabis. Onlangs stond hij in het middelpunt van een verhit debat nadat hij een Instagram-video had gepost waarin hij een joint rookte in het bijzijn van zijn kleindochters. De schijnbaar onschuldige daad in een staat waar cannabis legaal is, leidde tot verontwaardiging in sommige commentaren, waardoor een discussie losbarstte over de opvoeding van kinderen en cannabis.

PUBLICITE

Het incident op Instagram

Snoop Dogg deelde een video op Instagram waarop te zien is hoe hij een joint rookt – die volgens ons overigens uit lijkt te zijn – in een opnamestudio in het bijzijn van zijn kleindochters.

De commentarensectie ging al snel in vlammen op, met veel mensen die hun bezorgdheid uitten over wiet roken in het bijzijn van jonge kinderen.

https://www.instagram.com/p/C3oHu4tv9CH/

Een van hen verklaarde: “Niemand, en ik bedoel echt NIEMAND, rookt in de buurt van mijn baby’s.” Een ander vroeg zich af: “Serieus …. Heeft hij een joint in zijn hand waar zijn kleinkinderen bij zijn? Kom op zeg!”

PUBLICITE

Het debat gaat door

Het incident heeft het debat weer aangewakkerd over de vraag of ouders en grootouders cannabis zouden mogen roken in het bijzijn van kinderen. Terwijl sommigen de acties van Snoop Dogg veroordeelden, zeiden anderen dat het niet anders was dan tabak roken of alcohol gebruiken in het bijzijn van kinderen.

De geschiedenis van Snoop Dogg controverses

Dit is niet de eerste keer dat Snoop Dogg in het middelpunt van de controverse staat vanwege zijn rook gewoonten. In het verleden kreeg hij te maken met tegenwerking vanwege verschillende acties ten gunste van wiet, waaronder een viraal bericht waarin hij beweerde te zijn gestopt met roken, voordat hij onthulde dat het een marketingtruc was voor een rookvrij product gericht op schoorsteenbranden.

In 2019 maakte Snoop velen boos door een bericht op sociale media te plaatsen waarin hij de effecten van alcohol en cannabis vergeleek aan de hand van beelden van hemzelf en voormalig voetbalster Paul Gascoigne. Het bericht benadrukte de fysieke achteruitgang die gepaard gaat met alcohol misbruik, terwijl het weinig verschil liet zien in Snoop’s uiterlijk door de jaren heen.

Alcohol versus Cannabis volgens Snoop Dogg

Wiz Khalifa bemoeit zich ermee

Wiz Khalifa, een andere prominente figuur in de hip-hop gemeenschap die bekend staat om zijn liefde voor wiet, heeft zich ook uitgesproken over het onderwerp. In een podcast verdedigde Wiz zijn keuze om wiet openlijk te roken, zelfs in situaties zoals voor een ouderavond.

PUBLICITE

“Natuurlijk kom ik high binnen. Ze verwachten het,” merkte Wiz op, benadrukkend dat hij weigert zich te conformeren aan de maatschappelijke verwachtingen van opvoeding.

“Ze weten wat er aan de hand is. Het is niet meer zoals vroeger toen je als slechte ouder werd beschouwd als je wiet rook.”

Voor Wiz is authenticiteit de sleutel en hij weigert zijn ware persoonlijkheid te verbergen voor zijn kinderen of wie dan ook.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed España

Newsweed is het eerste Franse medium voor legaal en wereldwijd cannabisnieuws - © Newsweed