Connect with us

Uitmuntendheid kweken: Happy Pousse’s reis – van advies tot cannabis van topkwaliteit

Gepubliceerd

on

Gelukkige Pouuse
Volg ons op Facebook

In het hart van Frankrijk, ver weg van nieuwsgierige ogen, mixt Happy Pousse genres. Adviesbureau? Cannabisteler? Cannabisonderzoeker? Producent van producten? Hoe dan ook, Happy Pousse probeert op zijn eigen manier de best mogelijke cannabis te kweken in Frankrijk en tegelijkertijd andere bedrijven te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Van een bescheiden begin tot een grootse visie op de toekomst, Happy Pousse is een bewijs van innovatie, toewijding en een niet aflatend streven naar kwaliteit.

PUBLICITE

Het ontstaan van Happy Pousse

Happy Pousse is niet ontstaan uit de wens om deel te nemen aan de cannabisindustrie, maar uit passie, expertise en een zoektocht naar uitmuntendheid op het gebied van planten. De oprichters begonnen met het kweken van aromaten, voordat ze begonnen met stedelijke bioponics op verticale steunen. Dit werd gevolgd door een eerste onderzoek naar mestrecepten met het meststoffenmerk Hesi, wat hun eerste uitstapje naar de cannabiskweek betekende.

Het echte keerpunt kwam toen ze een belang namen in een Canadese cannabiskwekerij als onderdeel van een consultancyproject. Dit was de geboorte van Happy Pousse’s expertise in consultancy en projectmanagement in de cannabissector, zowel internationaal als in Frankrijk. De COVID-19 pandemie vertraagde hun Canadese avontuur en bracht hen ertoe te overwegen een eigen productie-eenheid op te zetten in Frankrijk.

De expertise van Happy Pousse

De expertise van Happy Pousse gaat veel verder dan het kweken van Cannabis. Het gaat om onderzoek en ontwikkeling, met name op het gebied van verlichting. Vier jaar geleden begonnen ze samen met hun partner RED Horticulture LED-verlichtingsrecepten te perfectioneren, waarmee ze de conventionele afhankelijkheid van HPS-lampen uitdaagden. Vandaag de dag lopen ze voorop op dit gebied en gebruiken ze op maat gemaakte verlichting om de groei en kwaliteit van hun cannabisplanten te verbeteren.

Ook in de kas kweekt Happy Pousse biologisch, in de grond, waarbij verschillende profylactische technieken worden gebruikt om ziekteverwekkers zoals schimmels en insecten te voorkomen. En als er insecten komen, gebruiken we Biologically Integrated Protection (BIP), wat bestaat uit het produceren van hulpinsecten die insecten die een probleem zouden kunnen vormen, verdelgen.

PUBLICITE

 width=

Met een groeiend team dat gespecialiseerd is in tuinbouwproductie, biotechnologie en het creëren van variëteiten, en geavanceerde technologie, heeft Happy Pousse zijn binnenkweekcentrum omgetoverd tot een laboratorium van uitmuntendheid. Hun toewijding aan biologische, pesticidevrije kweek en nauwgezette aandacht voor details in elke fase van het kweekproces maken hen nu tot ware ambachtslieden van de cannabisindustrie.

De best mogelijke cannabis kweken in Frankrijk

Wat Happy Pousse uiteindelijk onderscheidt van de concurrentie en een gelijkwaardige positie geeft, is hun niet aflatende toewijding aan het kweken van ultra-premium. Hun technieken zijn doordrenkt van traditie, geworteld in biologische principes en aangepast aan de moderne tijd.

Happy Pousse kweekt zijn cannabis in de volle grond, met grond die verrijkt is met biologische toevoegingen, een methode die niet alleen zorgt voor een robuuste groei, maar ook een uniek terroir geeft aan hun producten. Het productieproces is zo eco-verantwoord mogelijk, met nauwkeurige controle van energie en water, het elimineren van wegwerpartikelen en de toekomstige installatie van zonnepanelen.

PUBLICITE

Een andere kwaliteitsgarantie is de nauwgezette controle van omgevingsfactoren. Temperatuur, vochtigheid en lichtspectra worden nauwgezet beheerd om elke groeifase te optimaliseren. Het gebruik van geavanceerde LED-verlichtingstechnologie betekent dat de lichtintensiteit precies kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke cannabissoort, wat resulteert in werkelijk uitzonderlijke smaken en aroma’s.

Maar wat Happy Pousse echt onderscheidt, is het meedogenloze streven naar perfectie. Elke plant ondergaat een zorgvuldig bestudeerde levenscyclus, van een korte groeifase tot de bloei, met een nauwkeurig gecontroleerde fotoperiode.

Deze aandacht voor detail gaat door tijdens de bloeifase en culmineert in de rijpingsperiode, wanneer de geuren hun hoogtepunt bereiken. De oogst is intensief werk, met de hand uitgevoerd en gevolgd door een delicaat droogproces op de takken in een omgeving waar temperatuur en vochtigheid nauwgezet worden gecontroleerd. Het resultaat is Cannabis van ongeëvenaarde kwaliteit, waarbij elk detail nauwgezet en elke fase zorgvuldig overwogen is.

Het is deze niet aflatende toewijding aan biologische en ambachtelijke kweekmethoden, gecombineerd met geavanceerde technologie, die Happy Pousse tot een UFO maakt in Frankrijk. Hun producten zijn niet alleen cannabis; ze zijn een bewijs van het vakmanschap en de toewijding die ze, op hun eigen kleine manier, tonen in hun pogingen om de best mogelijke cannabis te kweken in het Frankrijk van vandaag.

Adviesdiensten die de industrie vormgeven

Maar hun binnenkweekfaciliteit is uiteindelijk slechts een showroom voor hun mogelijkheden. De kernactiviteiten van Happy Pousse zijn consultancy en projectmanagement voor bedrijven over de hele wereld. Ze werken samen met marktleiders zoals Red Horticulture, Hesi en Royal Queen Seeds en bieden niet alleen onderzoek, maar ook advies over de verkoop van zaden, projectondersteuning en technisch advies.

Het bereik van Happy Pousse strekt zich wereldwijd uit, van het ontwerpen van de kweeklocatie van Royal Queen Seeds in Thailand tot het managen van kleine en middelgrote projecten in Frankrijk. Hun expertise omvat alle aspecten van het kweken, van technische installatie tot kweekmanagement, waardoor ze van onschatbare waarde zijn voor de cannabisindustrie.

Het merk en de producten: Happy Pousse in Frankrijk

Happy Pousse heeft een unieke plaats veroverd op de Franse cannabismarkt door kwaliteit boven kwantiteit te stellen. Hun assortiment van 8 tot 10 topproducten – van e-liquid tot CBD-honing tot HTFSE-vapes met hun zirkoniumpatroon en natuurlijk hun CBD-bloemen – laat de Franse expertise in cannabisteelt zien. Net als een fijne champagne zijn hun producten een bewijs van Franse kwaliteit en hun toewijding aan uitzonderlijke normen.

Produits Happy Pousse

Hun producten zijn momenteel verkrijgbaar in een tiental winkels in de omgeving van Lyon. Ze hebben echter ambitieuze uitbreidingsplannen en willen graag aanwezig zijn in verschillende departementen binnen een straal van 50 tot 100 kilometer, zodat ze lokaal kunnen uitbreiden.

Hun visie gaat verder dan banale massaproductie; ze willen samenwerken met partners die staan voor Franse, transparante, traceerbare en fairtrade producten, met de mogelijkheid om onder hun eigen merk, white label of in bulk te werken.

Toekomstplannen en streven naar medicinale cannabis

De dromen van Happy Pousse gaan verder dan high-end cannabisproducten. Het bedrijf wil zich namelijk gaan toeleggen op medicinale cannabis, voortbouwend op zijn infrastructuur en expertise. Na zich al gewaagd te hebben aan de teelt van medicinale cannabis in Canada en Macedonië, waar ze een producent van medicinale cannabis begeleiden wiens productie wordt gedistribueerd naar Duitse patiënten, kijken ze uit naar de dag dat Frankrijk de mogelijkheden van medicinale cannabis omarmt.

In het steeds veranderende landschap van de cannabisindustrie staat Happy Pousse symbool voor innovatie, kwaliteit en toewijding. Met een sterke toewijding aan biologische teelt, baanbrekend onderzoek en een visie voor de toekomst, is dit Franse juweeltje klaar om een onuitwisbare stempel te drukken op de cannabiswereld. De reis van Happy Pousse is een bewijs van wat passie, expertise en een niet aflatend streven naar uitmuntendheid kunnen bereiken in een snel groeiende industrie.

Vind Happy Pousse op Instagram, op Facebook en op LinkedIn.
https://happypousse-france.com/

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed