Connect with us

Xzibit opent zijn cannabisapotheek in Bel Air

Gepubliceerd

on

Xzibit-wietwinkel in Los Angeles

Rapper Xzibit opende onlangs de deuren van zijn cannabisapotheek West Coast Cannabis (XWCC) in de chique wijk Bel Air in Los Angeles. XWCC is strategisch gelegen in de buurt van de University of California, Los Angeles (UCLA) en is meer dan alleen een dispensarium – het is een viering van de West Coast lifestyle.

PUBLICITE
De Xzibit Cannabis Dispensary

Het interieur van de Xzibit Cannabis Dispensary

Westkust

“De Westkust is meer dan alleen een term die beschrijft waar we wonen, het vertegenwoordigt de cultuur van alles wat ons vertegenwoordigt. Van entertainment tot onze geliefde sportteams, onze autocultuur, onze buurten en onze stranden, we zijn trotse inwoners van deze gemeenschap en de XWCC is een viering van al het bovenstaande,” aldus Xzibit.

“We zijn vereerd dat we onze deuren kunnen openen op zo’n speciale plek en we nodigen iedereen uit om de West Coast met ons te komen vieren.”

De opening van de apotheek, de enige in Bel Air, werd gemarkeerd door een lintknipceremonie om 4:20pm en een levendige blockparty, die de fusie van plezier, gemeenschap en cannabis symboliseerde.

De aanpak van XWCC gaat verder dan commercie en richt zich op betrokkenheid bij de gemeenschap. Het Xzibit-team werkt samen met lokale instellingen zoals UCLA en biedt studenten 60% korting op hoogwaardige producten – een gebaar om de financiële lasten te verlichten in een staat die bekend staat om zijn hoge kosten van levensonderhoud.

PUBLICITE

XWCC is niet alleen een dispensarium, het is ook een weerspiegeling van Xzibits reis van muziek naar ondernemerschap. Zoals op zijn website staat: “XWCC is het hoogtepunt van een reis gekenmerkt door passie, toewijding en uitmuntendheid”.

Een veelzijdige ondernemer

Xzibit is niet zijn eerste stap in de cannabiswereld. Hij zit ook achter de podcast ‘Lasagna Ganja’, die samen met influencer Tammy The Cannabis Cutie de cannabis sector verkent. Het doel van de podcast was om het stigma dat geassocieerd wordt met cannabisgebruik weg te nemen en luisteraars voor te lichten.

Hij maakte ook deel uit van de “Up in Smoke Tour” met Dr Dre, Snoop Dogg en andere rapiconen van de Westkust.

In een interview uit 2019 met High Times, sprak Xzibit over zijn overgang van traditionele ondeugden zoals sterke drank, die zijn productiviteit belemmerden, naar een meer evenwichtige levensstijl rond cannabis.

PUBLICITE

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed