Connect with us

Release van de 1e aflevering van Strain Hunters in Thailand

Gepubliceerd

on

Stammenjagers in Thailand

Strain Hunters onthullen de eerste aflevering van hun Thailand avontuur. Onder leiding van Arjan, Dust, Mr. X en Heiko van Green House Seed Co is de reis gewijd aan het ontdekken en behouden van de unieke cannabissoorten van Thailand in het kielzog van de recente legalisering van de plant in het land.

PUBLICITE

De eerste aflevering begint in de bruisende straten van Bangkok, waar het team zich onderdompelt in de levendige cultuur van de stad voordat ze naar de kust van Koh Tao gaan om KD te ontmoeten, een legendarische kweker op het eiland en in het land. Daarna gaan ze naar Chiang Mai, in het noorden van Thailand.

Terwijl ze het land doorkruisen op zoek naar de beste Thaise cannabissoorten, ontmoeten de Strain Hunters de OG’s, kwekers die al generaties lang de essentie van de Thaise cannabiscultuur bewaren. Deze ontmoetingen geven inzicht in het rijke erfgoed en de expertise van de Thaise cannabisteelt.

Maar deze expeditie is meer dan een verkenning, het is een eerbetoon aan het erfgoed van cannabis. Bij elke stop streeft het team ernaar om zeldzame variëteiten te ontdekken die de weg openen naar nieuwe avonturen, ervaringen en medicinale mogelijkheden.

Ga mee met de Strain Hunters op deze epische zoektocht en duik diep in het hart van Thailand om de mysteries van de cannabiscultuur te ontdekken. Aflevering 1 zet de toon voor een onvergetelijke reis vol ontdekkingen, kameraadschap en ontelbare glimlachen.

PUBLICITE

Highlights van aflevering 1:

In de eerste aflevering gaan de Strain Hunters:

  • Door de drukke straten van Bangkok trekken, de energie en de sfeer van de stad opsnuiven (Mr X. lijkt ervan genoten te hebben…)
  • Verken de rustige schoonheid van Koh Tao’s kustlandschappen
  • Begin een trip naar Chiang Mai, waar ze lokale kwekers ontmoeten en de unieke Thaise cannabissoorten ontdekken

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed