Connect with us

Woordenlijst cannabis

Gezamenlijk

Een joint is een rookbaar cannabisproduct dat eruitziet als een kegelvormige sigaret. Joints bestaan uit gras, papier en een filter of “kruk”. Vloei kan gemaakt zijn van rijst, hennep, houtpulp en andere materialen, waarvan sommige zijn ontworpen om het smaakprofiel van het kruid te versterken. Krukken kunnen worden gemaakt van dik papier, karton of indexkaarten. Vloei is verkrijgbaar bij de meeste supermarkten, tabakswinkels en apotheken, terwijl krukken verkrijgbaar zijn bij tabakswinkels, apotheken en online.

PUBLICITE

Andere woorden

Spliff: een cannabis joint die een mengsel van tabak en cannabis bevat

Blunt: een sigaar die is uitgehold en gevuld met cannabis of een joint gerold in tabaksbladeren

Pre-roll: een rookklare joint die voor je is voorgerold door een fabrikant of dispensarium.

Meest gestelde vragen

Wat is een joint

Een joint is een cannabissigaret die meestal met de hand wordt gerold door de gebruiker, maar die ook als pre-roll kan worden gekocht. Een joint gerold met sigarenpapier is een blunt en een joint met tabak en wiet is een spliff. Pre-rolls zijn voorgerolde joints die verkrijgbaar zijn bij de detailhandel.

PUBLICITE

Wat zijn jointfilters?
Joint filters worden cartons genoemd (of toncar, tonc’). Een filter zorgt voor een betere luchtstroom door de joint, voorkomt dat overtollig vocht het eind nat maakt en vermindert afval. Ze kunnen worden gemaakt van dik papier, karton of karton. De meeste rokers maken ze zelf, maar sommige retailers en winkels hebben ze op voorraad en ze zijn online verkrijgbaar.

Kan ik papier gebruiken voor een jointfilter?
Dik papier of karton zijn de beste jointfilters, beter bekend als krukken. Gewoon papier is niet zwaar genoeg om de voordelen van een kruk te bieden, en het kan chemicaliën bevatten die je niet in je keel of longen wilt hebben. Glazen en houten krukken zijn uitstekende alternatieven voor papier en zijn te vinden in tabakswinkels, headshops en sommige apotheken.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed