Connect with us

Woordenlijst cannabis

Sessie

Over het algemeen is een sessie een sociaal samenzijn met een groep, meestal vrienden. In de wietwereld is een sessie, ook wel sesh genoemd, een gezamenlijke cannabisconsumptie waarbij meestal twee of meer mensen een joint, blunt, pijp of bang doorgeven.

PUBLICITE

Er zijn veel sociale normen waaraan je je moet houden als een hele groep van een sesh geniet, zoals in welke richting je moet passeren, niet “afluisteren”, aanbieden om bij te dragen of weg te gooien en andere basisregels van cannabisetiquette. Een van de meest iconische sessies onder cannabisrokers is wanneer mensen van over de hele wereld samenkomen op 20 april om cannabis te vieren.

Hoe geniet je van een sessie

?
Voor veel mensen is een sesh een van de leukste aspecten van cannabisgebruik, omdat je dan tijd doorbrengt met een groep vrienden. Een sesh kan een manier zijn om een band op te bouwen, te kletsen of naar muziek te luisteren, en nieuwe mensen beter te leren kennen. Hoe dan ook, een sesh is een sociale praktijk, dus zorg ervoor dat je goede etiquette gebruikt :

  • Trekken, trekken, passen
  • Pas naar links
  • Wees vriendelijk als anderen aanbieden hun cannabis te delen in de geest van gemeenschap
  • Bied aan om bij te dragen aan de kosten van de wiet, of als je wat bij je hebt, voeg het toe aan de sesh
  • Maak de toppen van tonc’ of bong / dab / vape pen niet nat
  • Doe de verbrande as voorzichtig uit de joint voordat je hem doorgeeft

Degene die gerold heeft begint meestal met de joint, blunt of bong, maar het is altijd beleefd om hem aan te bieden aan de gastheer of een nieuwkomer.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed