Connect with us

Woordenlijst cannabis

Cannabis apotheek

Een cannabiswinkel die medische of cannabisproducten voor volwassenen distribueert voor verkoop of om weg te geven.

PUBLICITE

Er zijn twee soorten apotheken: medische en recreatieve. Afhankelijk van de lokale wet- en regelgeving, zijn medische cannabis dispensaria over het algemeen gericht op patiënten van 18 jaar en ouder, evenals patiënten met verzorgers en een medische cannabis aanbeveling of kaart uitgegeven door een arts die bevoegd is om cannabis aan te bevelen. Recreatieve cannabisapotheken richten zich over het algemeen op volwassen klanten van 21 jaar en ouder.

Wat is een apotheek?
Op de meeste plaatsen waar wiet legaal is, zijn dispensariums het belangrijkste contactpunt met consumenten in de legale industrie. Als zodanig verkopen ze meestal een breed scala aan cannabisproducten, waaronder bloemen, vapes, concentraten, edibles en drankjes, en meer, hoewel de beschikbare producten per regio verschillen. Dispensariaten werken min of meer zoals een detailhandelaar in een andere consumentenmarkt.

Op sommige plaatsen is het ook mogelijk om legaal wiet te kopen van een collectief. Cannabiscollectieven moeten echter niet worden verward met gewone cannabisapotheken. Hoewel sommige collectieven cannabis verkopen op een manier die erg lijkt op dispensaria, zijn ze niet identiek. Een apotheek is puur een commerciële detailhandel. Collectieven zijn voornamelijk non-profitorganisaties waarin leden samenwerken om legale cannabis te produceren en toegankelijk te maken. Dit kan al dan niet een vorm van detailhandel aan het publiek inhouden, meestal voor medische patiënten.

Afhankelijk van de staat of het land kunnen gebruikers legaal wiet kopen bij een dispensarium of een collectief. Collectieven zijn over het algemeen moeilijker te vinden, terwijl dispensaria gemakkelijk te vinden zijn op alle plaatsen waar cannabis is gelegaliseerd.

PUBLICITE

Hoe komen dispensariums aan hun wiet?
Legale apotheken kopen hun wiet van legale, gelicentieerde kwekers en leveranciers. De precieze wettelijke kaders en regelgevende structuren die dit proces definiëren verschillen van staat tot staat en van land tot land. Maar over het algemeen, om legaal te blijven, moet de hele toeleveringsketen waarlangs dispensariums hun wiet verkrijgen gelicenseerd en gereguleerd zijn door de overheid.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed