Connect with us

Woordenlijst cannabis

Propaan Hasjolie (PHO)

Cannabisextract dat wordt gemaakt met propaan als belangrijkste oplosmiddel tijdens het extractieproces. Propaan hasjolie wordt meestal aangeduid met de afkorting PHO en is vaak heldergeel van kleur, vandaar de alternatieve naam propaan honingolie.

PUBLICITE

Ik heb gewoon wat van die Propaan Hasj Olie nodig om me een goede buzz te geven.

Wat is Propaan Hash Olie?
Propane Hash Oil is een soort cannabisconcentraat dat over het algemeen de consistentie heeft van een budder. PHO concentraat is een krachtige vorm van cannabis die kleinere hoeveelheden nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken.

PHO versus BHO

Het verschil tussen propaan hasjolie en butaan hasjolie heeft te maken met het kookpunt. Propaan heeft een lager kookpunt dan butaan, wat de consistentie van cannabis beïnvloedt en het rijker maakt aan terpenen. Dus terwijl PHO een bud-achtige consistentie kan hebben, zal BHO eerder een shatter consistentie hebben. PHO cannabis zal daarom zachter en olie-achtiger zijn dan BHO, dat brozer of glas-achtiger zal zijn.

Een overeenkomst tussen PHO en BHO is dat ze beide worden gemaakt met oplosmiddelen tijdens het propaan- en butaanextractieproces. De extractie van zowel BHO als PHO produceert was, een soort marihuanaconcentraat. PHO-was is plakkeriger dan typische cannabiswas, en de karakteristieke consistentie lijkt een beetje op boter.

PUBLICITE

Propaan ten slotte is iets duurder dan butaan; beide gassen, of een combinatie van de twee, kunnen worden gebruikt om cannabisconcentraten te maken.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed