Connect with us

De nieuwe Diablo Rojo XL Auto®: een geboren kampioen van Sweet Seeds®

Gepubliceerd

on

Diablo Rojo XL Auto

De weg naar roem is vaak geplaveid met toewijding en hard werken. Dankzij de vastberadenheid en het doorzettingsvermogen van een geweldige cannabiskweker en de R&D-afdeling van Sweet Seeds® heeft een van de nieuwe soorten van de zaadbank, Diablo Rojo XL Auto® (SWS110), de 1e plaats veroverd als Beste Nieuwe Autoflowering Strain 2024 op de Autoflowering World Cup, die onlangs in Barcelona werd gehouden.

PUBLICITE

In november 2023 kreeg een gerespecteerde cannabiskweker uit Portugal, bekend als GreenForce, exclusieve toegang tot een paar zaden van verschillende soorten die Sweet Seeds® later, begin 2024, zou uitbrengen. Met een van deze zaden nam hij deel aan de Autoflower World Cup die op zaterdag 16 maart werd gehouden in de OG Club in Barcelona, tegelijk met Spannabis.

Diablo Rojo XL Auto®, de wereldkampioen van 2024

Voor de gelegenheid werd een enkel Diablo Rojo XL Auto® zaad gebruikt. Het was daarom een uniek wonder, dat slechts 36 uur ontkiemde nadat het tussen twee natte papieren handdoeken was geplaatst en vervolgens hydroponisch werd gekweekt.

Vanaf het beginstadium toonde Diablo Rojo XL Auto® een opmerkelijke groeikracht en uitstekende gezondheid. Ongeveer 30 dagen nadat de zaadlobben verschenen, begon de plant stampers te produceren, die zich een week later dicht bij de kelken vormden en zo de eerste bloemen vormden.

Op dat moment begon de Diablo Rojo XL Auto® haar schoonheid te onthullen, met prachtige paarse tinten in de eerste bloemkelken, het resultaat van een hoge concentratie anthocyanen. Opgemerkt moet worden dat deze kleurkenmerken intrinsiek zijn aan de genetische opmaak van deze autoflowering variëteit, en uitsluitend worden toegeschreven aan anthocyanen. Als gevolg hiervan ontwikkelen de helder paarse bloemen zich op natuurlijke wijze, zonder dat ze blootgesteld hoeven te worden aan lage temperaturen of een tekort aan voedingsstoffen.

PUBLICITE

De kracht en het uithoudingsvermogen van een grote concurrent

Halverwege de bloei heeft de plant een opmerkelijke grootte bereikt. De plant ontwikkelde een uitzonderlijk aantal dikke, robuuste zijtakken en bereikte een totale hoogte van ongeveer 110 cm. Elke zijtak leek op een individuele plant, aangezien de hoofdcola van elke tak leek op de meeste hoofdcola’s van de enkele autoflowering planten die we gewoonlijk tegenkomen. In dit stadium waren de aroma’s echt verbazingwekkend. Zoete, fruitige geuren met een vleugje cola vulden de kamer.

Tegen het einde van de bloei produceerden zelfs de zijtakken bloemen van een hoog kaliber, terwijl de hoofdtop uit meer dan 30 cm van verschillende bloemen bestond. De kweker merkte ook op dat Diablo Rojo XL Auto® een uitstekende keuze is voor harsextractie en een prachtige, paarse droge zift hasj produceert met aroma’s van hoge kwaliteit. Naast de zoete, fruitige smaken die aanwezig zijn halverwege de bloei, wanneer de bloemen klaar zijn om geoogst te worden, komen er subtiele citrus- en wierooknoten bij, voor een legendarische organoleptische ervaring.

De effecten van deze soort zijn een beetje aan de Indica-kant en omvatten over het algemeen een goede dosis geluk en ontspanning, terwijl tegelijkertijd de creativiteit wordt gestimuleerd. Ga voor meer informatie naar www.sweetseeds.com, waar je alle relevante informatie over deze en alle andere soorten in de genetische collectie van Sweet Seeds® vindt, inclusief een officiële video over Diablo Rojo XL Auto®.

PUBLICITE

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed España

Newsweed is het eerste Franse medium voor legaal en wereldwijd cannabisnieuws - © Newsweed