Connect with us

Delled – LaFleur produceert Frankrijks eerste cannabisextracten voor medisch gebruik

Gepubliceerd

on

Delled medische cannabis
Volg ons op Facebook

Delled – LaFleur was al een van de pioniers van de medische cannabissector in Frankrijk. Het bedrijf heeft zojuist aangekondigd dat het een partij medisch cannabisextract heeft gekweekt en geleverd voor gebruik bij de productie van een orale behandeling op basis van cannabis. Deze mijlpaal markeert een keerpunt in de geschiedenis van het bedrijf en die van medische cannabis in Frankrijk, die steeds dichter bij de realiteit komt.

PUBLICITE

Kweek, extractie en vervolgens vernietiging

Het bedrijf heeft geïnvesteerd in ultramoderne faciliteiten om een veilige, gecontroleerde omgeving te garanderen voor het kweken van cannabis en om te kunnen werken op de Europese markt. Voortbouwend op haar track record in tuinbouw LED’s, kweekt Delled – LaFleur daarom haar Cannabis planten, met een eigen systeem voor het controleren van de kweekomgeving en het drogen genaamd Hortimind.

De extractie wordt ook intern uitgevoerd om een zuiver, sterk geconcentreerd medisch cannabisextract te verkrijgen. Deze methode behoudt niet alleen de therapeutische eigenschappen van de plant, maar verwijdert ook ongewenste onzuiverheden.

Delled – LaFleur heeft ook strenge kwaliteitscontrolemaatregelen geïmplementeerd tijdens het hele productieproces. Elke partij medisch cannabisextract wordt grondig getest op cannabinoïdengehalte, terpeenprofielen, microbiële verontreinigingen, zware metalen en resterende oplosmiddelen. Het bedrijf controleert deze variabelen in zijn grondstoffen met behulp van hogedrukvloeistofchromatografie (HPLC) en gaschromatografie (GC-MS), een dienst die het al aanbiedt aan bedrijven die hun CBD-bloemen of -extracten willen laten analyseren.

De batches werden vervolgens “vrijgegeven”, jargon om aan te geven dat de batches gecertificeerd zijn door een gekwalificeerd persoon en gedistribueerd kunnen worden naar patiënten. Aangezien medicinale cannabis in Frankrijk nog niet algemeen verkrijgbaar is en er in het buitenland geëxperimenteerd wordt, zullen deze technische batches vernietigd worden!

PUBLICITE

Delled – LaFleur heeft niettemin met succes een proof of concept van zijn capaciteiten afgerond en laat zien dat het al in staat is om de eerste partijen medische cannabis aan Franse patiënten te leveren.

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed