Connect with us

Een plan om cannabis te legaliseren gepresenteerd in Pennsylvania

Gepubliceerd

on

Presentatie van een project om cannabis te legaliseren in Pennsylvania

Vorige week werd in Pennsylvania een wetsvoorstel ingediend om cannabis te legaliseren. De tweepartijdige wetgeving zou het bezit en de detailhandel van cannabis legaliseren en opnemen van ontslagbepalingen voor niet-gewelddadige cannabisgerelateerde strafrechtelijke aanklachten.

PUBLICITE

Het zou wetshandhaving ook toelaten om rijden onder invloed te berechten, illegale markten uit te roeien en de verkoop van cannabis aan kinderen te verbieden. Ook zouden er eisen worden gesteld aan het gebruik van cannabis op de werkplek voor alle bonafide werknemers.

Senator Dan Laughlin, initiatiefnemer van het voorstel, zei in een verklaring: “Het legaliseren van cannabisgebruik door volwassenen wordt gesteund door een overweldigende meerderheid van Pennsylvanians en deze wetgeving bereikt dat doel terwijl veiligheid en sociale gelijkheid worden gewaarborgd.”

“Nu de buurstaten New Jersey en New York het gebruik voor volwassenen hebben ingevoerd, zijn we het aan de belastingbetalers van Pennsylvania verplicht om marihuana voor volwassenen te legaliseren om te voorkomen dat we honderden miljoenen dollars aan nieuwe belastinginkomsten en duizenden nieuwe banen mislopen.”

Het wetsvoorstel houdt ook rekening met sociale gelijkheid en bevat bepalingen om licenties te verlenen aan aanvragers met een sociale en economische achtergrond om cannabis te verkopen, terwijl er ruimte blijft voor nieuwe en bestaande licentiehouders om ervoor te zorgen dat aan de vraag in Pennsylvania wordt voldaan, aldus Dan Laughlin.

PUBLICITE

In het licht van de aankondiging van Joe Biden dat hij staten opriep om eerdere cannabisgerelateerde veroordelingen te schrappen, zou House Bill 846 ook niet-gewelddadige cannabisgerelateerde veroordelingen schrappen voor al dergelijke veroordelingen.

Sharif Street voegde eraan toe: “We hebben een unieke en unieke kans om decennia van massale opsluiting, onevenredige wetshandhaving tegen gemarginaliseerde gemeenschappen, criminalisering van persoonlijke keuzes en bestendiging van geweld te corrigeren, die allemaal voortkomen uit de mislukte oorlog tegen drugs.”

“Het legaliseren van cannabis voor volwassenen zal ons helpen om onderwijs volledig en eerlijk te financieren, onroerendgoedbelastingen te verlagen en te voorzien in verschillende behoeften van gemeenschappen in Pennsylvania.”

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed España

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed