Connect with us

Houseplant en OCB werken samen aan een collectie voorgerolde bladeren en kegels

Gepubliceerd

on

Samenwerking tussen Kamerplant en OCB
Volg ons op Facebook

Houseplant, het cannabismerk opgericht door Seth Rogen, Evan Goldberg en Michael Mohr, en OCB, het beroemde Franse merk van vloeipapier, hebben de aanstaande lancering aangekondigd van Houseplant by OCB.

PUBLICITE

De samenwerking, die vanaf 16 februari voor consumenten beschikbaar zal zijn op Houseplant.com en in het voorjaar in winkels in de VS en Canada, zal volgens het persbericht “cannabisconsumenten in staat stellen hun rookervaring te verbeteren met een reeks zorgvuldig vervaardigde, duurzame vloei en kegels gemaakt van bamboe, bruine rijst en klassieke soorten”

De combinatie van productcuratie en Franse kwaliteit

Houseplant brengt zowel producten op de markt die zelf zijn gemaakt omdat de oprichters wilden dat ze bestonden, als een selectie van de beste producten die ze konden vinden. Houseplant is een categorieleider als een lifestyle cannabis-geworteld bedrijf, dat een hoge standaard zet voor prachtig ontworpen producten voor de huizen en het dagelijks leven van mensen die de cannabiservaring willen verheffen.

OCB geniet al generaties lang een wereldwijde reputatie op het gebied van premium vloei en is nu eigendom van Republic Brands.

Gemotiveerd door de behoefte om te proeven naar de plant en niet naar het papier, zagen Houseplant en OCB deze samenwerking als een kans om consumenten voor te lichten en een enorme leegte in de markt van vloei op te vullen met een productlijn van hoge kwaliteit.

PUBLICITE

“Vanaf de eerste keer dat Don en ik elkaar spraken, was het potentieel van wat we samen konden bereiken duidelijk,” zei Michael Mohr, medeoprichter en CEO van Houseplant. “Het op één lijn brengen van OCB’s best-in-class papierproducten met Houseplant’s cannabis autoriteit creëert een winnende combinatie die zal aanslaan bij consumenten en de eenvoudige, betrouwbare keuze in vloeipapier en cones zal worden.”

De nieuwe Houseplant by OCB productlijn, gemaakt van ethisch gewonnen en verantwoord geoogste vezels, biedt ultrafijne vloei en cones in drie unieke variëteiten, waaronder:

  • Bamboe: Het perfecte duurzame alternatief, bamboevezels zijn sterk en zorgen voor een duurzaam, ongebleekt vloei met een langzame, gelijkmatige verbranding en een schone, bijna smaakloze afwerking
  • Brown Rice: Gemaakt van rijst uit de beschermde wetlands van de Camargue delta in Frankrijk, dit zijn de enige vloei gemaakt met echte rijstvezels vermengd met biologische hennep uit Champagne en biedt een zijdezachte brandervaring
  • Klassiek: Gemaakt door Franse ambachtslieden met duurzame FSC-gecertificeerde houtvezels, zijn deze premium witte vloei, net als alle andere vloei van OCB, vrij van kleurstoffen en chloor om de natuurlijke smaak van rook te proeven

“Houseplant staat synoniem voor elegante, goed ontworpen producten. Toewijding aan hun vak en respect voor hun consumenten zijn eigenschappen die we bij OCB hoog in het vaandel hebben staan,” aldus Levin, CEO van Republic Brands.

“De lancering van Houseplant by OCB vertegenwoordigt een echt partnerschap tussen twee bedrijven die meesters zijn in hun respectieve ambachten en biedt de mogelijkheid om een zorgvuldig geselecteerd assortiment handgeschept papier aan te bieden aan consumenten die er genoeg om geven om het beste te roken.”

PUBLICITE

Seth Rogen sluit zich aan bij dit enthousiasme. “Naar Frankrijk gaan en zien hoe vloei van de hoogste kwaliteit van begin tot eind wordt gemaakt, was letterlijk een droom voor mij,” zei Seth Rogen. “We waren onder de indruk van het proces en zijn erg blij dat we een partner hebben gevonden die er net zoveel om geeft als wij om cannabisrokers de eersteklas ervaring te geven die ze altijd hebben verdiend.”

OCB is een van de weinige bedrijven ter wereld die zijn papier van begin tot eind produceert, te beginnen met duurzaam geoogste vezels die in Frankrijk worden geteeld, zoals bamboe, echte rijst, organische hennep, vlas en FSC-gecertificeerd hout. Deze vezels worden gepulped en vakkundig omgezet in grote rollen ultrafijn papier, die naar de notebookfabriek van OCB in Perpignan, Frankrijk, worden gestuurd om te worden afgewerkt. Alle producten maken gebruik van een exclusieve mix van natuurlijke, veganistische, non-GMO en verantwoord geoogste acacia gommen.

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed