Connect with us

Malta’s eerste twee Cannabis Clubs ontvangen hun exploitatievergunningen

Gepubliceerd

on

Cannabis Club-vergunning in Malta

Afgelopen augustus heeft Leonid McKay, hoofd van Malta’s toezichthouder voor cannabis, de eerste twee licenties voor cannabisverenigingen in het land “in principe” toegekend.

PUBLICITE

Twee maanden later werden deze licenties officieel volledig toegekend, twee jaar na de legalisatie van cannabisconsumptie en -teelt voor volwassenen.

Onder voorbehoud van goedkeuring van hun toekomstige producten door de Autoriteit voor het Verantwoordelijk Gebruik van Cannabis (ARUC), kunnen de KDD Society en Ta’ Zelli nu cannabis distribueren onder hun leden.

In een gesprek met de lokale krant Lovin’ Malta legde Kenneth Ellul van de KDD Society deze week uit dat zijn organisatie “momenteel in de kweekfase zit” en begonnen is met het planten van de eerste oogst.

“Ons doel is om de distributiesite volledig operationeel te hebben in het eerste kwartaal van volgend jaar. In de tussentijd zijn we in contact met potentiële leden die zich bij onze vereniging willen aansluiten wanneer de distributie begint”.

PUBLICITE

Terwijl meer dan twintig andere cannabis consumentenverenigingen al een licentie hebben aangevraagd, is van vier andere bevestigd dat ze een ‘in principe’ licentie hebben gekregen en nu in de laatste stadia zitten van het verkrijgen van een volledige licentie.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed