Connect with us

Natie van Kamas: zaadbank en gemeenschap van gepassioneerde telers

Gepubliceerd

on

Natie van Kamas

Opgericht door twee Franse ondernemers, belichaamt Nation of Kamas een visie gericht op kwaliteit en gemeenschap. In het hart van het bedrijf staan telers en kwekers die vastbesloten zijn om veel meer te creëren dan nieuwe variëteiten: ze willen een gemeenschap creëren. Met een duidelijke visie wil NOK zich vestigen als symbool van een dynamisch netwerk dat liefhebbers samenbrengt, van doorgewinterde professionals tot nieuwsgierige amateurs.

PUBLICITE

Binnen deze besloten gemeenschap biedt NOK zijn leden unieke toegang tot nieuwe en exclusieve genetica, terwijl de banden die hen verenigen worden versterkt. Het wordt een platform voor uitwisseling, delen en verkennen voor verlichte verzamelaars die een gemeenschappelijke passie delen.

Natie van Kamas, de zaadbank

In 2013, tijdens een vertrouwelijke ontmoeting tussen gepassioneerde kwekers, ontstond een bijzondere vriendschap tussen twee gerenommeerde botanici in Europa, de oprichters van het “Conservatoire”.

Verbonden door een gedeelde visie op elitegenetica en strenge teeltregels, evenals een verlangen naar toegang tot specifieke cultivars, werd hun partnerschap de genese van iets opmerkelijks.

Een van de vruchten van deze samenwerking is Chemdog Sister, een iconische variëteit die de hoeksteen is geworden van de recente inspanningen van Nation of Kamas. Chemdog Sister valt op door zijn uitzonderlijke groeikracht, enorme opbrengsten en kenmerkende smaakprofiel, en overtreft alle verwachtingen op het gebied van kwaliteit en kwantiteit.

PUBLICITE

In een sector die verzadigd is met variëteiten die geselecteerd zijn vanwege hun exotische smaken, zijn genetische diversiteit en veerkracht essentieel geworden.

Nation of Kamas heeft gekozen voor een andere aanpak, in het besef dat conventionele veredelingspraktijken kunnen leiden tot verminderde prestaties. Door de voorkeur te geven aan duurzame teeltmethoden en genetische stagnatie te vermijden, combineert NOK de kunst en wetenschap van genetische selectie. Deze aanpak is gebaseerd op de jarenlange ervaring van veredelaars en telers, waarbij de voorkeur wordt gegeven aan teeltpraktijken in levende grond om buitengewone resultaten te behalen.

Maar Nation of Kamas is meer dan alleen een zaadbank, het is een toevluchtsoord voor kenners en liefhebbers. Het is een ruimte waar het delen van kennis, mentoring en het vieren van elk succes centraal staan. Voor degenen die aan dit avontuur beginnen, wordt NOK een gids van onschatbare waarde die individuele inspanningen omzet in collectieve triomfen. De weg van beginner naar expert kan vol valkuilen zitten, maar met de steun van de Nation hebben telers de tools en middelen die ze nodig hebben om te gedijen.

Van toegang tot elite genetica tot mentor mogelijkheden en de kans om hun werk te laten zien op prestigieuze platforms, Nation of Kamas plaveit de weg naar succes in een steeds veranderend landschap.

PUBLICITE

De variëteiten van Nation of Kamas

In haar laatste evolutie is Nation of Kamas begonnen met Chemdog Sister en heeft het gekruist met verschillende variëteiten. Als zodanig biedt het nu de volgende genetica:

 • Candy Dog (vrouw): Hella Jelly x Sister Chemdog
 • Chem Cream (fem): Gelato #33 “Sherbinskis Cut” x Sister Chemdog
 • Chemmental (fem): Gouda #10 x Zuster Chemdog
 • Chemtex (fem): GTX 75-11 x Zuster Chemdog
 • Designer Chem (vrouw): Designer Sherb “Scouty Cut” x Zuster Chemdog
 • Chemzu (vrouw): Lemon 1 x Zus Chemdog
 • Zuster Barb (vrouw): Barbara Pie x Zuster Chemdog

Chemzu
Ze biedt ook aan:

 • Designer Cake (vrouw): Pancakes x Designer Sherb “Scouty Cut”
 • Bisco 75-11 (fem): Biscochi x Pancakes
 • Matterhorn CBG (fem)
 • GTX 75-11 (fem) : GTX x Pancakes

Je kunt lid worden van de Nation op hun website.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed España

Newsweed is het eerste Franse medium voor legaal en wereldwijd cannabisnieuws - © Newsweed