Connect with us

Quebec kan nu genieten van poutine met cannabis

Gepubliceerd

on

Poutine met cannabis
Volg ons op Facebook

De in BC gevestigde cannabisproducent Rubicon Organics heeft aangekondigd dat zijn huismerk 1964 Supply Co een met cannabis geïnfuseerde poutinesaus op de markt brengt, gemaakt met rosin hasj.

PUBLICITE

De nieuwe ‘High Cuisine’ poutinesaus, nu verkrijgbaar bij SQDC voor ongeveer CA$8 (€5,50), bevat 2 potten poedersaus met 5mg THC. Elk jusmengsel moet worden toegevoegd aan water en vervolgens worden verwarmd voordat het over frietjes, couic couic kaas, of wat dan ook wordt gegoten!

“We zijn verheugd om dit unieke product op de markt van Quebec te brengen,” zegt Melanie Ramsey, Managing Director van Rubicon Organics. “Onze met cannabis geïnfuseerde poutinesaus is niet alleen heerlijk, maar biedt consumenten ook een leuke en innovatieve manier om cannabis te verwerken in hun culinaire avonturen.”

Rubicon is van plan om in de komende weken de distributie uit te breiden naar andere provincies om alle liefhebbers van dit typisch Canadese gerecht te bereiken.

Quebec is een proeftuin geworden voor nieuwe cannabis edibles die willen voldoen aan de strenge regels van de provincie. Quebec staat de verkoop van edibles zoals snoep, desserts, chocolade of andere producten die aantrekkelijk zijn voor mensen onder de 21 jaar, de wettelijke leeftijd voor toegang tot cannabis in Quebec, niet toe.

PUBLICITE

In plaats daarvan omvatten de cannabis geïnfuseerde eetwaren in Quebec “cannabis hapjes” gemaakt met dadels, hennep harten, zonnebloempitten, krenten en kaneel, maar ook unieke producten zoals geïnfuseerde bieten, beef jerky, worstjes, ramen, zwarte bessen, pittige crackers, vijgen en bloemkool.

Het SQDC zegt geen details te kunnen geven over de verkoop van specifieke eetbare producten, maar geeft aan dat eetbare producten in het algemeen goed zullen zijn voor iets minder dan 1% van de totale verkoop in 2022-2023.

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed