Connect with us

Tot 2 oktober, 20% korting op verzamelzaden bij SweetSeeds

Gepubliceerd

on

SweetSeeds bieden

Alle zaadliefhebbers en verzamelaars opgelet! SweetSeeds, de beroemde Spaanse zadenbank, heeft een grote marketingactie tot 2 oktober met 20% korting op de meeste van haar verzamelvariëteiten van topkwaliteit.

PUBLICITE

Deze buitengewone verkoop is een gouden kans voor zowel ervaren als beginnende verzamelaars om toegang te krijgen tot genetica van topkwaliteit tegen onverslaanbare prijzen. Of je nu geïnteresseerd bent in fotoperiode variëteiten of het gemak van autoflowering variëteiten, SweetSeeds heeft het allemaal.

Stel je voor dat je bekroonde variëteiten verzamelt zoals Sweet Mandarin, Tropicanna Poison of de Purple Punch OG voor een fractie van de normale prijs. SweetSeeds is toegewijd aan het leveren van uitmuntendheid, en hun diverse selectie zorgt ervoor dat er iets is voor elke smaak en voorkeur.

Je bespaart niet alleen geld op je zaadaankoop, maar je verzekert je ook van de genetische basis voor collecties van hoge kwaliteit. SweetSeeds toewijding aan innovatie en stabiliteit betekent dat je kunt vertrouwen op de genetische consistentie van hun zaden.

De aanbieding is geldig tot 2 oktober op de SweetSeeds website!

PUBLICITE

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed España

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed