Connect with us

Cannabisreclames op Spotify (in Illinois)

Gepubliceerd

on

Cannabisreclame op Spotify

Het in Chicago gevestigde Cresco Labs, een Amerikaanse cannabisdistributeur uit meerdere staten, lanceert een nieuwe reclamecampagne op audiostreamingdienst Spotify.

PUBLICITE

De campagne, die zich richt op consumenten in Illinois, promoot de Sunnyside keten van cannabis dispensaria, die natuurlijk eigendom is van Cresco, door middel van 30-seconden audio-advertenties en digitale banners op de Spotify app, volgens een persbericht van het bedrijf.

“Audiostreamingdiensten bieden een grote kans voor merken om een groot publiek op een gerichte manier te bereiken en we zijn verheugd om met Spotify samen te werken om de allereerste cannabisadvertenties voor ons nationale retailmerk Sunnyside te lanceren”, aldus Cory Rothschild, nationaal president retail voor Cresco Labs.

“Onze reclamestrategie voor Sunnyside is gebaseerd op een data-ecosysteem dat de beste targeting en meting mogelijk maakt. Het platform van Spotify stelt ons marketingteam in staat om onze advertenties op een compliant en kosteneffectieve manier te richten op onze belangrijkste klanten in Illinois, waar we toonaangevend zijn in de detailhandel. Deze belangrijke samenwerking is niet alleen een stap in de normalisatie van cannabis, maar het benadrukt ook de verfijning en kwaliteit van de marketing die we bij Cresco Labs hebben.”

Spotify heeft wereldwijd meer dan 551 miljoen gebruikers en 220 miljoen abonnees.

PUBLICITE

“Dit belangrijke partnerschap is niet alleen een stap in de normalisering van cannabis, maar het benadrukt ook de verfijning en kwaliteit van de marketing die we hebben bij Cresco Labs,” zei Cory Rothschild, de nationale president van retail van het bedrijf, in de verklaring.

Cresco’s beslissing om te adverteren op Spotify komt op een moment dat Meta en Twitter de beperkingen voor cannabis- en hennepbedrijven die zichzelf willen promoten op deze platforms enigszins hebben versoepeld.

Aurélien richtte Newsweed op in 2015. Hij is vooral geïnteresseerd in internationale regelgeving en de verschillende cannabismarkten en heeft ook een uitgebreide kennis van de plant en het gebruik ervan.

Websites van partners

Koop de beste gefeminiseerde cannabiszaden van Original Sensible Seeds, inclusief hun vlaggenschip Bruce Banner #3.

Trending

Vind ons op logo Google NewsNewsEn elders :Newsweed FranceNewsweed ItaliaNewsweed EspañaNewsweed PortugalNewsweed Deutschland

Newsweed is de toonaangevende bron van legale cannabisinformatie in Europa - © Newsweed